Dura
Novosti

Zagreb Connect!

Zagreb Connect!
Zagreb Connect!

Grad Zagreb drugu godinu za redom organizira start up konferenciju Zagreb Connect u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom. 

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti  im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.  Konferencija i pitch natjecanje održat će se 12. studenog 2015. na Zagrebačkom velesajmu, dok je priprema finalista i rad s mentorima u svojevrsnom bootcampu predviđen za 11. studenog 2015.

 

Ukoliko želite predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima te se povezati s ljudima iz start up svijeta prijavite se na pitch natjecanje. 15 najboljih koji će dobiti priliku raditi s poznatim europskim i izraelskim mentorima te osvojite bogate novčane i druge nagrade.


Prijava start up projekata: http://zagrebconnect.zagreb.hr

Prijava i sudjelovanje na konferenciji je besplatno!

 

Datum:
11.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X