Dura
Novosti

ENERGY INVESTMENT FORUM 2016.

ENERGY INVESTMENT FORUM 2016.
ENERGY INVESTMENT FORUM 2016.
U organizaciji Polsovnog dnevnika 01. ožujka 2016. u Zgrebu je održan Energy Investment Forum 2016. Energy Investment Forum tradicionalna je konferencijsko-sajamska manifestacija posvećena problematici razvoja energetskih investicijskih projekata u Hrvatskoj i regiji. Na ovogodišnjem izdanju EIF je okupio više od 500 profesionalca iz sektora energetike i povezanih industrija.

Konferencija je obuhvatila najrelevantnije teme, domaće i strane govornike vezane za tematiku investicija u energetici te je poslužila kao mjesto susreta i razgovora predstavnika izvršne vlasti, financijskih institucija, projektnih developera i proizvođača industrijskih tehnologija. 

Konferencija je bila usmjerena na sljedeće teme: nova pravila u sektoru obnovljivih izvora energije, biogoriva i goriva iz otpada, sigurnost opskrbe energijom i energetska učinkovitost i investicijski potencijali u niskougljičnoj strategiji. Prezentacije s konferencije možete preuzeti ovdje. Izdvojeni zaključak konferencije je da su obnovljivi izvori energije prvi veliki proces u energetskom sektoru, a budućnost će ići prema decentralizaciji sustava, skladištenju energije i samodostatnosti potrošača. 

Na konferenciji su sudjelovili predstavnici Razvojne agencije DURA-e Marko Cosmai i Ana Marija Pilato.

Datum:
03.03.2016
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Uskoro solarna LED rasvjeta na otocima

Dura

OBUKA LEGO MENTORA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X