Dura
Novosti

Predavanje na temu pasivna kuća

Predavanje na temu pasivna kuća
Predavanje na temu pasivna kuća
Dana 26. travnja 2016. godine u dvorani Visia s početkom u 18:00 sati, redoviti profesor s katedre za arhitektonsko projektiranje Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Ljubomir Mišćević, naš najveći stručnjak na područu energetske i ekološke arhitekture, energetske učinkovitosti, zaštite okoliša i održivog razvitka, održat će predavanje na temu pasivne kuće s naglaskom na mediteransko područje.

Predavanje će uključiti teoretski dio i primjere najbolje prakse, a sudionici će biti u mogućnosti razgledati i izložbu s primjerima pasivne gradnje. 

Predavanje, povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, organizira Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika u suradnji s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika DURA-om, a u sklopu projekta „Zajedno za zaštitu okoliša i prirodu” sufinanciranog od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Datum:
22.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X