Dura
Novosti

Održan drugi prekogranični B2B sastanak

Održan drugi prekogranični B2B sastanak
Održan drugi prekogranični B2B sastanak
Drugi B2B sastanak između turističkih operatora i agencija iz BiH i Hrvatske, sa ciljem kreiranja turističkih ponuda koje povezuju pješačke i biciklističke staze Plave Via Dinarica staze u jugoistočnoj Hercegovini i Elafitskim otocima, održan je danas u Dubrovniku. Sastanak je organiziran od strane Turističke zajednice grada Dubrovnika i Razvojne agencije grada Dubrovnika- DURA-e, a u okviru projekta „Održivi razvoj turizma – Preko hercegovačkih staza do dubrovačkih Elafita” IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – BiH 2007-2013.
Na sastanku su sudjelovali turoperatori i turističke organizacije iz Mostara, Sarajeva, Konjica, Međugorja, Trebinja, Neuma, Dubrovnika i Metkovića, a glavna tema razgovora je bilo povezivanje prekograničnih područja u zajednički turistički proizvod te poboljšanje poslovne suradnje između turističkih dionika na projektom području.
Datum:
17.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X