Dura
Novosti

SIMPOZIJ “FORCA” DRUGU GODINU ZAREDOM NA SVEUČILIŠTU U DUBROVNIKU

SIMPOZIJ “FORCA” DRUGU GODINU ZAREDOM NA SVEUČILIŠTU U DUBROVNIKU
SIMPOZIJ
Na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, 30. i 31. ožujka 2017. održat će se simpozij FORCA: Financijsko Obrazovanje – Razborita Cjeloživotna Aktivnost.

Program simpozija, kojim se drugu godinu zaredom održava obilježava se svjetski i europski tjedan novca, fokusirat će se na populaciju mladih Dubrovačko-neretvanske županije, prvenstveno srednjoškolaca i studenata, a osnovni je cilj potaknuti osviještenost mladih o značenju posjedovanja financijskih znanja, odnosno zainteresirati ih za unapređenja njihova financijskog znanja.

U četvrtak, 30. ožujka, održat će se kviz financijskog znanja za srednjoškolce – KFIZ, u kojemu će sudjelovati učenici četiri srednje ekonomske škole Dubrovačko-neretvanske županije, a najbolji će biti nagrađeni.

Potom će u petak, 31. ožujka, predavanje o preferencijama mladih vezanih uz pitanja stjecanja financijskog znanja održati doc. dr. sc. Iris Lončar, nastavnica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, uz mr. sc. Zrinku Golemac, organizatoricu Simpozija.

Uslijedit će predavanje Paulina Lonze, načelnika Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, i Marijane Oreb, članice Uprave HAMAG – BICRO, inače bivših, diplomiranih studenata Sveučilišta u Dubrovniku.

Gosti će mladima približiti svoja iskustva, uz naglasak o važnosti financijskog obrazovanja za izgradnju karijere u financijama. Predavanja su otvorena za sve zainteresirane.

Simpozij će se održati u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7.

Datum:
29.03.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X