Dura
Novosti

RADIONICE – DRŽAVNE POTPORE I NATURA 2000

RADIONICE – DRŽAVNE POTPORE I NATURA 2000
RADIONICE - DRŽAVNE POTPORE I NATURA 2000

Djelatnici DURA-e prisustvuju dvodnevnoj radioni na temu “Državne potpore” i “Natura 2000”, a sve u svrhu informiranja o mogućnostima i provedbi ESI fondova te Jačanju općih kapaciteta koje organizira DUNEA  u sklopu projekta Tehničke pomoći Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020., 17. i 18. srpnja, 2018.u prostorijama Centra za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije.

Prisutni će imati priliku upoznati se s definicijom državnih potpora njezinih elemenata kao i pravnom osnovom tog pojma.

Također na radionicama će se govoriti o kategorijama i vrstama državnih potpora kao i obvezama onih koji ih primaju.

Radionicama se nastoji približiti problematika i razumijevanje termina kojma se šira javnost svakodnevno susreće, a uređuju pravila kojima je uređen sustav dodjele javnih sredstava projektima i korisnicima na području županije.

Projektom se nastoji informirati, animirati, educirati i koordinirati ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova kao i provedba ugovorenih projekata kako bi se povećao broj projekata financiranih ESI fondovima.

Projekt traje do ožujka 2019. do kada je pored ostalih aktivnosti planirano ukupno 17 ovakvih edukacija.

Datum:
18.07.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X