Dura
Natječaji

RASPISAN JE OVOGODIŠNJI JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI POSTOJEĆIH VIŠESTAMBENIH ZGRADA

RASPISAN JE OVOGODIŠNJI JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI POSTOJEĆIH VIŠESTAMBENIH ZGRADA
RASPISAN JE OVOGODIŠNJI JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI POSTOJEĆIH VIŠESTAMBENIH ZGRADA

Grad Dubrovnik je putem Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju raspisao Javni poziv za sufinanciranje energetske učinkovitosti postojećih višestambenih zgrada na području Grada Dubrovnika za 2020. godinu.

Predmet javnog poziva je javno prikupljane prijava za neposredno sudjelovanje Grada Dubrovnika u sufinanciranju energetske učinkovitosti postojećih višestambenih zgrada na gradskom području, a obuhvaća DVIJE MJERE: izradu projekte dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti i samu energetsku obnovu objekata.

Izrada projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti višestambenih zgrada sufinancira se do 85% opravdanih troškova, a maksimalno do 12.500 kuna s PDV-om za zgradu do 10 stanova, 25.000 kuna za zagrade od 11 do 25 stanova, odnosno 50.000 kuna za zgrade s više od 25 stanova, a iznos se dalje povećava prema broju stanova.

Radovi energetske obnove višestambenih zgrada sufinanciraju se u postotku do 20% prihvatljivih troškova odobrenih od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, a maksimalno do 100.000 kuna (10 stanova), 200.000 kuna (11 do 25 stanova) i 300.000 kuna za zgrade preko 25 stanova, odnosno 400.000 kuna za objekte preko 50 stanova.

Prijave se zaprimaju do isteka sredstava natječaja, najkasnije do 31. prosinca 2020. godine, a dostavljaju se na adresu Upravnog odjela za europske fondove. regionalnu i međunarodnu suradnju.

Podrobnije informacije o predmetu Javnog poziva, korisnicima, mjerama, uvjetima prijave, načinu popunjavanja i dostave zahtjeva kao i svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti uz tekst Javnog poziva na službenoj internetskoj stranici Grada Dubrovnika i slanjem upita na adresu : [email protected]

Datum:
11.02.2020
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ZAVREŠNI RADOVI ENERHETSKE OBNOVE VRTIĆA IZVIĐAČ

Dura

ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA

Dura

ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA – ODGODA POZIV

Dura

USKORO ENERGETSKA OBNOVA OBITELJSKIH KUĆA

Dura

ZAVRŠENI RADOVI ENERGETSKE OBNOVE NA OŠ MARINA DRŽIĆA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X