Dura
Novosti

POZIV NA RADIONICU “OSNOVE MJERENJA DRUŠTVENOG UTJECAJA” – nefinancijsko izvještavanje

Ovim putem Vas pozivamo na jednodnevnu radionicu “Osnove mjerenja društvenog utjecaja” koja će se održati u ponedjeljak, 31. svibnja 2021. od 10:00h do 11:30h.

Na radionici ćemo Vam predstaviti osnove mjerenja društvenog utjecaja i pripadajuće koristi „Economy for the Common Good“ – ECG metodologije za mjerenje društvenog utjecaja.

Navedena metodologija mjerenja društvenog utjecaja usklađena je s obvezama direktive Europske komisije 2014/95/EU koja uvodi obvezu nefinancijskog izvještavanja za cijeli niz poduzeća (javna poduzeća, poduzeća izlistana na burzi, veliki poduzetnici itd.), a očekuje se da će nefinancijsko izvještavanje o društvenom i okolišnom učinku poslovanja vrlo uskoro postati obaveza za sve poduzetnike.

Radionica je besplatna za sve sudionike te se održava u sklopu projekta “eECONOMIJA” kojeg Zadruga za etično financiranje provodi uz podršku Europskog socijalnog fonda.

Radionica će se održati u prostorima Dubrovačke razvojne agencije DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15 u Dubrovniku.

Poziv i program radinice možete pronaći OVDJE.

Sukladno interesu, molimo Vas da se na radionicu prijavite do petka, 28. svibnja 2021. do 11h putem Google obrasca na sljedećoj poveznici, nakon čega ćemo Vam potvrditi sudjelovanje.

Ljubazno Vas molimo da, zbog ograničenog broja mjesta, prijavu ispunite samo ako ste u mogućnosti u potpunosti nazočiti radionici.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X