Dura
Novosti

ODRŽANE TRI RADNE GRUPE PROJEKTA WONDER

Nakon  uspješno  odrađene prve radne grupe projekta „Wonder“,  tijekom svibnja održale su se još tri radne grupe.

Prva radna grupa održana je 06.05.2021, druga 07.05.2021. te treća 18.05.2021., s kojom je završen ciklus radnih grupa koje su organizirane u svrhu iskazivanja ciljeva i aktivnosti koji će se uvrstili u Akcijski plan projekta.

Radne grupe su vodile suradnice  Dubrovačke razvojne agencije DURA-e; Mia Hrnić, Iva Rašica, Tea Puzović te ispred Udruge Bonsai Anja Marković, vanjska stručnjakinja za izradu dokumentacije projekta Wonder.

Sudionicama je voditeljica projekta Mia Hrnić iz DURA-e predstavila projekt, projektne partnere koji su uključeni u projekt te rezultate projekta koji se trebaju realizirati po zadanim aktivnostima.

Anja Marković predstavila je rezultate provedene ankete koju smo zajedničkim snagama proveli među djecom u dobi od 10 do 14 godina.

U radnim grupama predstavljen je plan rada te slijedom definiranih ciljeva sudionici su razradili i definirali aktivnosti koje bi bilo dobro implementirati za našu najmlađu populaciju, te je nakon uslijedila rasprava i razmjena iskustava što je završilo vrlo uspješno.

Dionici koji su sudjelovali u svim prethodno spomenutim radnim grupama su izrazili želju za ponovnim uključivanjem u daljnje aktivnosti ovog projekta.

Radne grupe su se uspješno održale putem zoom platforme zbog epidemioloških razloga.

Dobro je istaknuti da je projekt WONDER financiran europskim sredstvima iz programa INTERREG V-B Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020., čiji je cilj projekta povećati atraktivnost i konkurentnost odredišta s područja Jadransko-jonske regije stvaranjem nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova.

Putem ovog projekta želimo stvoriti bolje životne mogućnosti gradova i turističke ponude (upravljanje, okoliš i usluge) razvojem novih i inovativnih participativnih metoda za djecu i mlade.

Ukupna vrijednost projekta je 11.020.522,50 HRK, a iznos za DURU- je 1.436.042,25 HRK bespovratnih sredstava. Projekt traje od 01.02.2020 – 30.03.2022 godine

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

WONDER online branding i koordinacijski sastanak

Dura_user

ODRŽAN PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura_user

Održana press konfernecija i obilazak “Parka znanosti” u sklopu projekta Wonder

Dura_user

LOV NA BLAGO – LOKRUM CHALLENGE

Dura_user

PROJEKT WONDER PREDSTAVLJEN NA LJETNOJ ŠKOLI ŠIPAN

Dura_user

POTRAGA ZA BLAGOM NA LOKRUMU ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKE DOBI U SKLOPU EU PROJEKTA WONDER

Dura_user

Anketa u sklopu projekta Wonder “Destinacije prilagođene djeci”

Dura_user

ANKETA – KAKO DJECA VIDE SVOJ GRAD DUBROVNIK

Dura

TRANSNACIONALNI SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura_user

RADNE SKUPINE PROJEKTA “WONDER”

Dura_user

WONDER

Dura

Transnacionalni online sastanak projekta WONDER

Dura_user

Postavljeni eksponati Parka znanosti u sklopu projekta „Wonder – Child friendly destinations”

Dura_user

Transnacionalni sastanak projekta WONDER i EUSAIR forum održani u Tirani

Dura_user

KICK OFF SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X