Dura
Projekti

ODRŽAN PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA WONDER

Treći po redu partnerski sastanak projekta WONDER iz programa Interreg Adrion održan je 26.05.2021. u virtualnom obliku putem Zooma.

Sastanku su prisustvovali projektni partneri: grad Fano kao vodeći partner na projektu, Velenje, turistička organizacija Herceg Novi, Novigrad, razvojni centar Novo Mesto, Cervia, Preveza, DURA, West Achaia, Observatory for Children and Youth Rights.

Na sastanku se raspravljalo o proteklim ali i o sljedećim projektnim aktivnostima. Dura je kao nositelj radnog paket komunikacije upoznala partnere o svim aktivnostima koje slijede u nadolazećem razdoblju.

Prilikom sastanka dogovoreno je da će se sljedeći partnerski sastanak održati u rujnu 2021 u fizičkom obliku u West Achaia-i ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala.

Dobro je istaknuti da je projekt WONDER financiran europskim sredstvima iz programa INTERREG V-B Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020., čiji je cilj projekta povećati atraktivnost i konkurentnost odredišta s područja Jadransko-jonske regije stvaranjem nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova.

WONDER podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora koji se temelji na novim i inovativnim metodama sudjelovanja.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

WONDER

Dura

ODRŽANE TRI RADNE GRUPE PROJEKTA WONDER

Dura_user

PROJEKT WONDER PREDSTAVLJEN NA LJETNOJ ŠKOLI ŠIPAN

Dura_user

RADNE SKUPINE PROJEKTA “WONDER”

Dura_user

KICK OFF SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura

ANKETA – KAKO DJECA VIDE SVOJ GRAD DUBROVNIK

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X