Dura
Novosti

POTRAGA ZA BLAGOM NA LOKRUMU ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKE DOBI U SKLOPU EU PROJEKTA WONDER

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. poziva sve zainteresirane da prijave djecu uzrasta 7-14 godina na besplatnu aktivnost koja se odvija u sklopu EU projekta WONDER. U subotu, 25. rujna na Lokrumu će se održati potraga za blagom za nekoliko timova osnovnoškolaca koji će se kroz razne zadatke zabaviti i naučiti nešto o našem najdražem otoku, zelenoj oazi nadomak Grada. Za aktivnost je obavezna prijava, a planiran je polazak redovnom brodskom linijom Rezervata Lokrum u 10:00 sati iz stare gradske luke. Predviđeno trajanje potrage za blagom uz upute, samu aktivnost i proglašenje pobjednika je 2 sata.

Projekt WONDER, kojem je krilatica “Child friendly destinations”, podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora. Projekt WONDER predviđa razvoj lokalnih programa, drugim riječima – Lokalne agende za razvoj odredišta za djecu, kojoj je cilj unaprijediti postojeću te razviti dodatnu infrastrukturu  koja može podržati zabavno – edukativno – rekreacijske potrebe djece iz Dubrovnika kao i djece – turista.

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. sudjeluje u projektu kao jedan od projektnih partnera uz grad Fano, Velenje, Turističku organizaciju Herceg Novi, Novigrad, Razvojni centar Novo Mesto, Cervia, Preveza, West Achaia, Observatory for Children and Youth Rights. Projekt WONDER financiran je europskim sredstvima iz programa INTERREG V-B Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020.

Prijave za potragu za blagom primaju se do petka, 24. rujna do 12:00 sati (podne) na e-mail: ksenija@eventlab.hr. Pri prijavi je obavezno navesti: ime i prezime djeteta, dob, kontakt telefon roditelja.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama! Zahvaljujemo JU Rezervat Lokrum na suradnji i vidimo se u subotu 25. rujna*.

*U slučaju lošeg vremena, aktivnost će biti odgođena te će svi prijavljeni biti pravovremeno informirani na dostavljene kontakte.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

LOV NA BLAGO – LOKRUM CHALLENGE

Dura_user

ODRŽAN PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura_user

Postavljeni eksponati Parka znanosti u sklopu projekta „Wonder – Child friendly destinations”

Dura_user

Transnacionalni online sastanak projekta WONDER

Dura_user

Anketa u sklopu projekta Wonder “Destinacije prilagođene djeci”

Dura_user

Održana press konfernecija i obilazak “Parka znanosti” u sklopu projekta Wonder

Dura_user

KICK OFF SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura

ANKETA – KAKO DJECA VIDE SVOJ GRAD DUBROVNIK

Dura

ODRŽANE TRI RADNE GRUPE PROJEKTA WONDER

Dura_user

TRANSNACIONALNI SASTANAK PROJEKTA WONDER

Dura_user

Transnacionalni sastanak projekta WONDER i EUSAIR forum održani u Tirani

Dura_user

WONDER online branding i koordinacijski sastanak

Dura_user

RADNE SKUPINE PROJEKTA “WONDER”

Dura_user

PROJEKT WONDER PREDSTAVLJEN NA LJETNOJ ŠKOLI ŠIPAN

Dura_user

WONDER

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X