Dura
Novosti

DANI REGIONALNOG RAZVOJA I EU FONDOVA – NOVE PRILIKE

U četvrtak i petak, 30. rujna i 1. listopada, u Opatiji se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održala konferencija “Dani regionalnoga razvoja i fondova EU – Nove prilike” kojoj je nazočila djelatnica Dubrovačke razvojne agencije Luna Polić Barović. Glavne teme su mogućnosti financiranja projekata kroz Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027. te Nacionalni plan oporavka i otpornosti, a sudionicima su predstavljeni i dosadašnji rezultati korištenja EU fondova.

 

Konferenciju je u četvrtak otvorio predsjednik Vlade Andrej Plenković. O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju govorili su potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te državni tajnici i ravnatelji uprava.

 

Konferencija je usmjerena na aktere regionalnoga razvoja na svim razinama, a istodobno je i prilika za razmjenu iskustava, umrežavanje i jačanje suradnje s ciljem učinkovitijeg provođenja projekata u novom financijskom razdoblju.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X