Dura
Novosti

Održani Info dani prva tri Poziva na dostavu projektnih prijedloga Programa „Energija i klimatske promjene“

Tri info dana u svrhu informiranja javnosti o trenutno otvorenim Pozivima na dostavu projektnih prijedloga Programa „Energija i klimatske promjene“ održana su 4. studenoga u Osijeku, 9. studenoga Splitu i 11. studenoga 2021. godine u Zagrebu. Ispred DURA-e na info danu prisustvovao je djelatnik Mato Mojaš online.

Sudionicima Info dana programa „Energija i klimatske promjene“ predstavljeni su otvoreni pozivi na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje kapaciteta za proizvodnju solarne energije“, Proizvodnja energije iz mora“ i „Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije“. Predstavnici Upravitelja programa i Programskog partnera – Energetskog instituta Hrvoje Požar zainteresiranim dionicima su također odgovarali na brojna pitanja vezana uz prijavu i provedbu projekta te projektne troškove.

Na završnom Info danu u Zagrebu, koji se je ujedno i jedini od tri događanja kojeg je zainteresirana javnost mogla pratiti i putem interneta, sudionicima događaja obratili su se gđa Homma Latif, zamjenica veleposlanika Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj, g. Tomislav Radoš, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za industriju i održivi razvoj i gđa Stella Arneri, ravnateljica Uprave za europsku teritorijalnu suradnju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Snimka cijelog događanja dostupna je putem poveznice Info Day Zagreb!

Iskazani interes potencijalnih prijavitelja za sudjelovanje na navedenim događanjima bio je iznimno velik, no zbog  trenutnih epidemioloških mjera broj sudionika bio je ograničen.

Sva tri događanja zajednički su organizirali Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Upravitelj Programa „Energija i klimatske promjene“ te Innovation Norway, Upravitelj Fonda za Program „Business Development and Innovation Croatia“, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X