Dura
Novosti

Sastanak lokalne akcijske skupine u ribarstvu

U organizaciji FLAG-a Južni Jadran održan je radni sastanak 3. prosinca u Stonu na temu provedbe projekata lokanih skupina u ribarstvu (FLAG-ova) u programskom razdoblju 2014.-2020. te najave programiranje za naredno programsko razdoblje 2021.-2027. Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede – Uprave ribarstva, jedinica lokalnih samouprava i ostali članova FLAG-ova.

Djelatnica DURA-e Luna Polić Barović prisustvovala je sastanku u svojstvu predstavnice Grad Dubrovnika koji je član novoosnovane Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG) „Šabakun“.

Voditelj FLAG-a Južni Jadran Mato Oberan predstavio je analizu provedbe Lokalna razvojna strategija u ribarstvu FLAG-a Južni Jadran za razdoblje 2014.-2020. te primjere dobre prakse. Zatim su ravnatelj Uprave ribarstva Ante Mišura i načelnica sektora za upravljanje EU fondovima u ribarstvu Irena Jahutka predstavili Program za ribarstvo i akvakulturu za razdoblje 2021.-2027.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X