Dura
Novosti

Informativni dan za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021.-2027.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. koji će se u virtualnom formatu održati u srijedu 12. siječnja 2022. godine s početkom u 10:30 sati (tehnička provjera od 10:00 h).

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane hrvatskog projektnog partnera.

Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u središnjoj Europi primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 10. siječnja 2022. godine popunite online prijavni obrazac.

Poveznice za sudjelovanja na događanju u virtualnim sobama za svaka od tri otvorena Poziva na dostavu projektnih prijedloga dostavljaju se registriranim sudionicima.

Dnevni red info dana možete preuzeti ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X