Dura
Natječaji

INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2022. godini

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2022. godini.

Info dani za 2022. godinu održat će se 29. i 30. ožujka 2022. Bit će omogućen direktan online prijenos, a za ograničeni broj sudionika bit će omogućeno i sudjelovanje uživo, a prijavnicu za oba načina sudjelovanja unutar ove najave objavit ćemo uskoro.

Svrha Info dana je da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2022. godini.

Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2022. godinu.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.

Info dani 2022. održat će se 29. i 30. ožujka 2022.

Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati.

Program Info dana (ažurirano: 11. ožujka 2022.)

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X