Dura
Novosti

Poziv na predstavljanje projekta EcoNautiNET PLUS

U srijedu, 08. lipnja s početkom u 11:00 sati u Lazaretima će se održati javni događaj u sklopu projekta EcoNautiNET PLUS Mrežna potpora MSP-ovima u nautičkom sektoru Jadransko-jonske regije PLUS. Prilika je ovo za sve zainteresirane da se upoznaju s projektima Interreg ADRION EcoNautinet i EcoNautiNET PLUS. Na događaju će biti predstavljena i inovativna platforma EcoNautiNET PLUS za povezivanje poduzetnika u nautičkom sektoru iz zemalja s područja Adriona. Projekt će prezentirati voditelj projekta i djelatnik DURA-e Ivan Saltarić, a platformu i njene benefite te način korištenja će prezentirat Antun Pfeifer, mag. ing. s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb, partnera na projektu. Nakon predstavljanja projekata i platforme, uslijedit će diskusija i networking.

PROGRAM

Ovaj događaj je hibridni, odnosno moguće je sudjelovanje uživo i putem Zoom platforme, a namijenjen je prvenstveno poduzetnicima koji imaju dodir s nautičkim sektorom bilo kroz turizam ili kroz proizvodnju i IT. S obzirom da je broj sudionika ograničen, za sudjelovanje na događanju u Lazaretima potrebna je prijava putem e-maila: mpuljas@dura.hr.

Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati događanju uživo, podaci za pristup putem Zoom platforme su sljedeći:

https://us06web.zoom.us/j/83242432374?pwd=Q1NYSXRpaC9wcHJiUDVWTjZJV0owQT09

Meeting ID: 832 4243 2374

Passcode: 564917

Glavni cilj projekta ECO-NautiNET PLUS je daljnje povećanje učinkovitosti i široke rasprostranjenosti, na ADRION razini, inovativne ECO-NautiNET kooperativne mreže MSP-ova, istraživačkih i tehnoloških institucija, organizacija za poslovnu podršku nautičkog sektora te poboljšanje praktične prenosivosti ove suradnje, mreže I upravljanja sustavom na druge povezane plave sektore. Projektni partneri su: Regionalni razvojni centar Koper (Slovenija), Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje (Hrvatska), C.N.A Udruženje poduzetnika Provincije Ravena (Italija), Hrvatska gospodarska komora – Pula (Hrvatska), Dubrovačka razvojna agencija DURA (Hrvatska) te Gospodarska i industrijska komora Tirana (Albanija).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA II fonda.

This article has been produced with the financial assistance of the European Union. The content of the article is the sole responsibility of DURA and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or ADRION programme authorities.

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Stakeholders event u okviru projekta ECO-NautiNET PLUS

Dura_user

Poziv na online predavanje “Plava ekonomija i umrežavanje”

Dura_user

Održan online partnerski sastanak projekta ECO-NautiNET PLUS

Dura_user

Predstavljeni rezultati ECO-NautiNET PLUS projekta

Dura_user

Finalni event projeta EcoNautiNET PLUS

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X