Dura
Novosti

Predstavljeni rezultati ECO-NautiNET PLUS projekta

Prezentacija rezultata projekta ECO-NautiNET PLUS, nastavka implementiranog projekta ECO-NautiNET, u organizaciji Dubrovačke razvojne agencije DURA, održana je 8. lipnja 2022. u Lazaretima. U sklopu rezultata ovog projekta, predstavljena je i ECO-NautiNET platforma uspostavljena s ciljem jačanja konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru kroz inovativan model mreže suradnje između poduzetnika, poduzetničko-potpornih i istraživačkih institucija.

Cilj ovog projekta je omogućiti usvajanje najboljih raspoloživih tehnologija (BAT) i inovacija u nautičkom sektoru korištenjem platforme za umrežavanje diljem ADRION regije. Mreža se pokazala kao brzo-rastuća te trenutno broji više od 80 malih i srednjih poduzetnika, sveučilišta i organizacija za podršku poslovanju.

Događaj je otvorila Marina Lazarević, članica uprave Dubrovačke razvojne agencije DURA i tom prilikom istaknula važnost umrežavanja i spajanja dionika unutar nautičkog sektora radi jačanja tržišne konkurentnosti. Zatim je voditelj projekta od strane DURA-e, Ivan Saltarić, u uvodnom dijelu predstavio ciljeve i aktivnosti projekata ECO-Nautinet i ECO-NautiNET PLUS. Završna riječ pripala je Antunu Pfeiferu s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, koji je svim prisutnima u sali kao  i putem Zoom-a, pobliže predstavio projektnu platformu s naglaskom na prednosti koje pruža korisnicima u vidu umrežavanja i jačanja tržišne konkurentnosti.

Putem projekta ECO-Nautinet PLUS provode se aktivnosti za poboljšanje konkurentnosti, inovativnosti i internacionalizacije malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru Jadransko-jonske regije, u kojima sudjeluje i DURA kao jedan od projektnih partnera.

Za više informacija posjetite stranice projekta (econautinet.adrioninterreg.eu) ili posjetite platformu ECO-NautiNET (econautinet.fsb.hr).

“This event has been produced with the financial assistance of the European Union. The content of the article is the sole responsibility of City of Dubrovnik development agency DURA and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of European Union and/or ADRION programme authorities”

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PETI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA “ECONUTINET” U TIRANI

Dura

Poziv na online predavanje “Plava ekonomija i umrežavanje”

Dura_user

ODRŽANA EDUKACIJA U OKVIRU PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

ECO-Nautinet PLUS

Dura_user

ODRŽAN 4. PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

POZIV NA PREZENTACIJU ECONAUTINET PLATFORME

Dura

ODRŽAN SASTANAK U OKVIRU PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

Poziv na predstavljanje projekta EcoNautiNET PLUS

Dura_user

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA “ECO-NAUTINET”

Dura

DURA UGOSTILA PARTNERE PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

Stakeholders event u okviru projekta ECO-NautiNET PLUS

Dura_user

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

ECO-Nautinet

Dura

ODRŽANO PREDSTAVLJANJE ECONAUTINET PLATFORME

Dura

USPJEŠNO ZAVRŠENA PRVA GODINA PROJEKTA “ECONAUTINET”

Dura

EDUKACIJA ZA BROKERE U OKVIRU PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

VIRTUALNA KONFERENCIJA PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

DURA NA CLUSTERING EVENTU PROJEKTA ECONAUTINET

Dura

Finalni event projeta EcoNautiNET PLUS

Dura_user

KONFERENCIJA I PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA ECONAUTINET U PULI

Dura

Održan online partnerski sastanak projekta ECO-NautiNET PLUS

Dura_user

ECO NAUTINET – EDUKACIJA ZA FACILITATORE I TOUTORE

Dura

ODRŽANA RADIONICA U OKVIRU PROJEKTA “ECONAUTINET”

Dura

USPJEŠNO ZAVRŠENA 3 STUDIJSKA PUTOVANJA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X