Dura
Natječaji

Sufinanciranje Ministarstva kulture i medija projekata odobrenih u okviru programa Kreativna Europa

Ministarstvo kulture i medija nastavlja s višegodišnjom praksom sufinanciranja hrvatskih organizacija koje sudjeluju u europskim projektima.

Temeljem Pravilnika o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa Europske unije Kreativna Europa – potprogram Kultura koji je donesen 2021. godine ministrica kulture i medija dr. sc. Nina Obuljen Koržinek 11. srpnja 2022. godine donijela je 2. Odluku o sufinanciranju u 2022. godini. Donesenom odlukom je podržano dodatnih 14 hrvatskih partnera u odnosu na Odluku iz siječnja te su u ovoj godini hrvatske partnerske organizacije podržane putem Pravilnika u ukupnom iznosu od 1.340.000,00 kn.

Odlukom su obuhvaćeni projekti iz poziva za Cirkulaciju europskih književnih djela 2021, Europske platforme za promociju umjetnika u nastajanju 2021. i Europske mreže kulturnih i kreativnih organizacija 2021. godine.

U 2022. godini Ministarstvo kulture i medija je podržalo ukupno 45 projekata hrvatskih organizacija u okviru potprograma Kultura.

Više informacija dostupno na sljedećoj povezici

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X