Dura
Novosti

HACKATHON 2023

U organizaciji Dubrovačke razvojne agencije DURA-e i Zajednice tehničke kulture Dubrovnik, te uz partnerstvo RIT Croatia i Sveučilišta u Dubrovniku 27. i 28. svibnja 2023. godine, s početkom u 9:00 sati, u Centru za mlade Dubrovnik (Obala Ivana Pavla II 44a), održat će se „Hackathon 2023“.

Cilj hackathona je širenje znanja, motiviranje developera i ostalih građana na korištenje tehnologije pametnog grada za rješenje problema u svakodnevnom okruženju.

Želja nam je educirati i prepoznati talente, povezati ih sa stručnjacima i mentorima, te im omogućiti da zajedničkim snagama razvijaju projekte koji uz pomoć tehnologije rješavaju stvarne gradske probleme. Ove godine tema hackathona su ICT rješenja iz područja pametnog grada i civilne zaštite.

Na ovogodišnjem “Hackathonu 2023” sudionici će se boriti za slijedeće nagrade:

1. mjesto – Godišnja pretplata na CircuitMessov StemBox (za svakog člana tima)

2. mjesto – Arduino Starter kit (za svakog člana tima)

Hackathon je izvrstan primjer ulaganja znanja i kreativnosti za dobrobit zajednice te Vas ovim putem još jednom pozivamo da se prijavite.

Obećavamo dobru zabavu!

Prijava i sudjelovanje u Hackathonu je u potpunosti besplatno.

Prijaviti se možete putem slijedećeg linka: PRIJAVNICA

Više informacija možete dobiti putem e-maila scavar@dura.hr ili na 020 640 556

Vidimo se u subotu, 27. svibnja 2023. godine u Centru za mlade Dubrovnik u 9:00 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Održane prezentacije najboljih projekata HACKATHONA 2023

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X