Dura
Novosti

Održana radionica „Kako povećati broj kupaca putem LinkedIna?”

LinkedIn je najpopularnija poslovna društvena mreža koja služi za traženje posla, povezivanje s poslovnom zajednicom, ali i puno više od toga.
Kako bi što bolje predstavili sve mogućnosti koje LinkedIn nudi i privukli što više klijenata, održali smo besplatnu radionicu „Kako povećati broj kupaca putem LinkedIna?”.
Kroz radionicu nas je vodio mladi poduzetnik Marko Krčmar, koji je polaznicima pokazao:
  • Kako stvoriti efektan i privlačan profil koji će privući potencijalne klijente i poslovne partnere.
  • Strategije za izgradnju i održavanje profesionalne mreže, s fokusom na pronalaženje i povezivanje s relevantnim kontaktnim osobama u industriji.
  • Kako koristiti LinkedIn za promociju proizvoda ili usluga, uključujući stvaranje i dijeljenje sadržaja, LinkedIn oglašavanje za povećanje vidljivosti.
  • Kako koristiti LinkedIn analitiku za praćenje učinka objava, angažmana na profilu, i kako te podatke koristiti za poboljšanje strategije na LinkedIn
  • Kako koristiti LinkedIn za privlačenje talentiranih pojedinaca i izgradnju snažnog tima, uključujući tehnike za ciljanje i privlačenje pravih kandidata.
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X