Dura
Edukacije Edukacije za naslovnu

BESPLATNA RADIONICA “Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa”

Radionica “Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa” istražiti će revolucionarne mogućnosti koje umjetna inteligencija nudi u kreativnom svijetu. U doba digitalne transformacije, AI alati otvaraju nove horizonte za generiranje audio i vizualnog sadržaja, pružajući umjetnicima, dizajnerima i kreatorima sadržaja nevjerojatne mogućnosti za inovacije i kreativnost.

Isprobati ćemo razne AI alate poput Chat GPT, Dall-E, Midjourney, RunwayML, Pika, ElevenLabs, Suno, Udio i još mnoge druge kako bismo naučili kako ih možemo primijeniti u praksi. Radionica će vam pružiti praktična znanja i vještine potrebne za kreiranje impresivnih grafičkih i video-oglasa za razne proizvode ili usluge.

Ova radionica je savršena prilika za sve koji žele ostati na čelu tehnološkog napretka, razumjeti potencijal AI u vizualnim umjetnostima i kako ove alate možete koristiti za unaprjeđivanje vašeg profesionalnog portfolija. Bez obzira jeste li profesionalac u industriji ili entuzijast, naša radionica će vam otvoriti vrata u fascinantni svijet AI-a, gdje su vaše kreativne ideje jedini limit.

Teme

Korištenje ChatGPT-a za pisanje scenarija:
Kako koristiti ChatGPT za brzo i efikasno generiranje kreativnih scenarija koji odgovaraju specifičnim marketinškim ciljevima proizvoda ili usluga.

Primjena Dall-E i Midjourneya za generiranje grafika i vizuala:
Otkrit ćemo kako Dall-E i Midjourney mogu transformirati tekstualne opise u specifične stilove i tematske vizuale.

Istraživanje RunwayML i Pika alata za video montažu
Koristiti ćemo napredne RunwayML I Pika AI alate kako bi pretvorili slike i tekst u video sadržaj.

Korištenje ElevenLabsa za generiranje glasovnih naracija
ElevenLabs omogućiti će nam generiranje realističnih glasova iz teksta u svrhu kreiranja visokokvalitetnog audio sadržaja.

Unaprijeđivanje audio produkcije uz Suno i Udio alate
Kako brzo i jednostavno kreirati visokokvalitetne pjesama iz kratkih tekstualnih uputa, koristeći napredne AI modele za automatsko skladanje pjesama s instrumentalima i vokalima.

Pregled ostalih alternativnih AI alata
Zavirit ćemo u sve bogatiji svijet besplatnih i premium alternativa koje svakim danom sve više privlače kreativce željne novih alata i mogućnosti.

Prijavite se na radionicu “Kreativni AI: Revolucija digitalne grafike i videa” koju za Vas organizira DURA u okviru ciklusa “TECH RADIONICE”.
Radionica će se održati  u subotu 18. svibnja 2024. godine
u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 10:00 sati.

Predavač
Marko Đaković je kreativac, poduzetnik, predavač, mentor, glazbenik i trenutno student Digitalnog marketinga. Kao certificirani Adobe Certified Expert, ima dugogodišnje iskustvo kao predavač u Algebri, jednoj od vodećih privatnih obrazovnih ustanova u Hrvatskoj. Tijekom svoje bogate karijere, surađivao je s različitim tvrtkama, uključujući Red Bull, Mastercard, Pannonian Challenge, Orqa, Simone Design i Osječku Pivovaru. Uz svoj rad u vizualnim umjetnostima, Marko iskazuje svoju kreativnost i u glazbi kao producent i vlasnik male nezavisne izdavačke kuće Secession, s glazbenim izdanjima na fizičkim medijima poput vinila te na svim relevantnim digitalnim platformama.

Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem linka: PRIJAVNICA.

Više informacija možete dobiti putem e-maila scavar@dura.hr ili telefona 020/640-556

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

*“TECH RADIONICE” financirane su od strane Grada Dubrovnika.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X