Dura
Novosti

Prijavite se i sudjelujte u Online Forumu “Beyond Lifestyle – Digital Transformation, Nomads, and Remote Workers”

Dubrovačka razvojna agencija DURA kao vodeći partner na projektu Remote-IT organizira u suradnji s projektnim partnerima Online Forum “Beyond Lifestyle – Digital Transformation, Nomads, and Remote Workers“, koji će se održati putem Zoom platforme 30. listopada od 10.00 do 11.30 sati.

Forum će moderirati gđa Alison Partridge, URBACT ad-hoc stručnjakinja projekta Remote-IT, a fokus foruma bit će na načinima kako mali i srednji gradovi diljem Europe mogu prihvatiti digitalnu transformaciju u cilju privlaćenja digitalnih nomada i stručnjaka koji rade na daljinu, istovremeno poboljšavajući i kvalitetu života lokalnog stanovništva.

Govornici na forumu bit će Haydee Sheombar, istraživačica, Rotterdam School of Management, Erasmus University i Mark-Emil Talivere, stručnjak za inovacije, Grad Tallinn. Neke od tema kojih će se govornici dotaknuti bit će: Povjerenje i etika u digitalnoj transformaciji za javne vlasti i urbani razvoj usmjeren na čovjeka i uloga digitalne infrastrukture i otvorenih podataka u privlačenju digitalnih nomada.

Ako želite otkriti primjenjive strategije za gradove koji u cilju imaju odgovoriti na rastuće potrebe u kontekstu novih oblika rada, želite otkriti kako gradovi mogu postati privlačniji digitalnim nomadima ili jednostavno želite steći uvid u trenutne urbane unovacije – pozivamo Vas da nam se pridružite 30. listopada od 10 sati.

Više informacija o ovom događaju, kao i poveznicu za prijavu, možete pronaći ovdje.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Održan sastanak URBACT lokalne grupe projekta “Remote-IT” u DURA-i

Dura_user

Održan šesti sastanak ULG grupe projekta Remote-IT

Dura_user

Četvrti transnacionalni sastanak projekta Remote-IT

Dura_user

Održan online forum “Green Transition and Remote Work” u sklopu projekta Remote-IT

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X