Dura
Novosti

Tjedan Europskog socijalnog fonda

Tjedan Europskog socijalnog fonda
Tjedan Europskog socijalnog fonda
Tjedan Europskog socijalnog fonda održao se od 26. svibnja do 4. lipnja 2014. u Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačkog tijela za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. na kojemu je prisustovala djelatnica DURA-e, Alisa Aliti Vlašić.

Cilj predstavljanja je približiti Europskog socijalnog fonda što većem broju građanki i građana Republike Hrvatske.

U svim gradovima će se organizirati promotivni sajam na kojem će korisnici bespovratnih sredstava iz javnog, privatnog i civilnog sektora predstaviti rezultate svojih projekata te demonstrirati vještine i konkretne proizvode financirane u okviru projekata provedenih u području zapošljavanja, obrazovanja, socijalnog uključivanja, razvoja civilnog društva i socijalnog dijaloga.

Od početka provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. do sada je ugovoreno više od 400 projekta u vrijednosti većoj od 740 milijuna kuna.

U organizaciji „Tjedna Europskog socijalnog fonda“ sudjelovali su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske,  Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i  Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Datum:
29.05.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X