Dura
Novosti

PRVI DUBROVAČKI ENERGETSKI TJEDAN

PRVI DUBROVAČKI ENERGETSKI TJEDAN
PRVI DUBROVAČKI ENERGETSKI TJEDAN
Razvojna agencija DURA, Grad Dubrovnik i Fond za zaštitu okoliša organiziraju „Prvi dubrovački energetski tjedan” u Gradu Dubrovniku od 13. do 17. listopada 2014. godine.

Cilj Prvog dubrovačkog energetskog tjedna je razvijanje svijesti građana Grada Dubrovnika i njegove okolice o racionalnom korištenju energije, mogućnostima primjene mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Pozivamo Vas na predstavljanje Prvog dubrovačkog energetskog tjedna, 13. listopada 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika s početkom u 11:30 sati, kojeg će otvoriti gradonačelnik, Andro Vlahušić.

Drugi dan u utorak, 14. listopada 2014. godine, održat će se konferencija na temu „Održivo gospodarenje energijom” u Hotelu Royal Princess Importanne Resort (Hotel Neptun). Cilj konferencije je pregled postojećih potencijala za investicije u obnovljive izvore energije i mjere energetske učinkovitosti te usmjeravanje prema održivom energetskom planiranju na području Grada Dubrovnika.

Treći dan u srijedu, 15. listopada 2014. godine održat će se predstavljanje nacionalnih energetskih programa i programa Europske unije za financiranje projekata u Hotelu Royal Princess Importanne Resort (Hotel Neptun).

Drugi i treći dan energetskog tjedna održat će se igraonice za djecu na temu: „PRIČAJMO O ENERGIJI I ČUVAJMO OKOLIŠ” u Osnovnoj školi Ivana Gundulića i dubrovačkim vrtićima Palčica i Ciciban.

Završna dva dana Prvog dubrovačkog energetskog tjedna, 16. i 17. listopada 2014. godine na sajmu „DUBROVNIK ECO ENERGY 2014″ u Sponzi, predstavnici tvrtki predstavit će nove tehnologije i usluge građanima Grada Dubrovnika.

Četvrti dan u četvrtak, 16. listopada 2014. godine ispred Sponze u 13:00 sati održat će se predstavljanje dva električna vozila iCARO i Electa Sol za gradsku vožnju.

Izuzetna nam je čast pozvati Vas na Prvi dubrovački energetski tjedan!

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem telefona 020/ 640-551.

PROGRAM

PRIJAVNICA

Datum:
10.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

CIVITAS FORUM 2015: “SHARING THE CITY”

Dura

Novi poticaji za kupnju električnih i hibridnih vozila

Dura

Uspješno završen Prvi dubrovački energetski tjedan!

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X