Dura
Novosti

Održana još jedna radionica u sklopu pripreme Grada Dubrovnika za kandidaturu na EPK

Održana još jedna radionica u sklopu pripreme Grada Dubrovnika za kandidaturu na EPK
Održana još jedna  radionica u sklopu pripreme Grada Dubrovnika za kandidaturu na EPK
Proces prijave Grada Dubrovnika za titulu Europske prijestolnice kulture 2020 nastavlja se punom parom, a ove subote 15.studenog 2014. godine održana je još jedna u nizu radionica u prostorima Dubrovačkih ljetnih igara.

    Na radionici, kreativni timovi zajedno s operativnim timovima nastavili su temeljito raditi na ideji Dubrovnika 2020 kao prijestolnici kulture, a radionici je prisustvovala i djelatnica DURA-e, Jelena Brbora koja je od početka projekta uključena u proces prijave Grada Dubrovnika. Kreativni timovi okupljaju predstavnike dubrovačke kulturne i kreativne scene, a neki od njih su se predstavili i na Danima kulturnih i kreativnih industrija, nedavno održanih u Dubrovniku, koji su poslužili kao svojevrsni okidač promišljanju kulturnog sektora o Dubrovniku kao prijestolnici kulture 2020 godine. 

    Projekt EPK, zajednički je projekt svih građana Grada Dubrovnika i kao takav, osim što će dotaknuti svakog građanina te podići svijest o važnosti sudjelovanja , u suradnji s građanima će se i razvijati.

Datum:
17.11.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Predstavljena kandidatura za EPK

Dura

Po titulu EPK intezivnom koordinacijom s dionicima

Dura

GRAD DUBROVNIK KANDIDAT ZA EUROPSKU PRIJESTOLNICU KULTURE

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X