Dura
Novosti

Prisustvovali smo radionici “Analiza poslovanja poduzeća”

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Udrugom Mreža BOND nastavlja s organiziranim grupnim radionicama u okviru razvoja usluge digitalnog alata za analizu poslovanja poduzeća, s naglaskom na analizu poslovanja poduzeća.

Tako je u Orebiću 9. i 10. listopad 2022. održana dvodnevna radionica za članove potpornih institucija iz četiriju dalmatinskih županija (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske). Na radionici su sudjelovale i zaposlenice Dubrovačke razvojne agencije DURA-e Marina Lazarević i Marijana Puljas.

U sklopu radionice naziva Analiza poslovanja poduzeća polaznici su imali priliku koristiti raznorazne alate za procjenu poslovanja poduzeća. Radionicu je vodio g. Nikola Nikšić, certificirani savjetnik za menadžment licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa.

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Nastavljamo s edukacijama kroz projekt BOND 2

Dura_user

Članovi Mreže BOND upoznali se s primjerima dobre prakse na studijskom putovanju u Barceloni

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X