Dura
Novosti

ACTIVE CITIZENS FUND – Ekološka akcija čišćenja podmorja na Jakljanu

ACTIVE CITIZENS FUND

Prva u nizu od tri planirane ekološke akcije čišćenja podmorja, održana je proteklu nedjelju 7. svibnja 2023. na otoku Jakljanu u organizaciji Dubrovačke razvojne agencije. Ekološke akcije dio su projekta „Citizens and Space Shaping“ koji je financiran od Islanda, Lihtenštajna i Norveške unutar Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora (EGP). Pružatelj usluge čišćenja podmorja u okviru tri ekološke akcije je Ronilački centar Abyss Dubrovnik.

Vodeći partner projekta „Citizens and Space Shaping“ je Centar za građanske inicijative Słupsk (Poljska), koji kroz projektne aktivnosti želi potaknuti grad Słupsk na djelovanje u očuvanju urbanog prostornog reda i to kroz učenje i razvoj standarda za oblikovanje, projektiranje i održavanje javnog prostora u Słupsku, a temeljem prekograničnih iskustava i suradnje s Dubrovačkom razvojnom agencijom. Osim Centra za građanske inicijative Słupsk i DURA-e kao jedinog hrvatskog partnera, projektne aktivnosti provode i Grad Słupsk te Islandski centar za ljudska prava.

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ACTIVE CITIZENS FUND – Održana akcija čišćenja podmorja ispod Vile Dubrovnik

Dura_user

ACTIVE CITIZENS FUND – Održana treća akcija čišćenja podmorja ispred Lopuda

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X