Dura
Novosti

ACTIVE CITIZENS FUND – Održana akcija čišćenja podmorja ispod Vile Dubrovnik

 

 

 

Druga ekološka akcija u organizaciji Dubrovačke razvojne agencije, u okviru projekta „Citizens and Space Shaping“, održala se protekle nedjelje, 28. svibnja, na području podmorja ispod Vile Dubrovnik. Sredstva za provedbu triju planiranih ekoloških akcija u Dubrovniku su osigurana iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora (EGP), podržanog od zemalja Island, Lihtenštajn i Norveška.

Automobilske gume, plastične i aluminijske ležaljke, željezo i plastična ambalaža, ali i jedan odbačeni kajak, tek su dio otpada od kojeg su vrijedni članovi Ronilačkog centra Abyss, pružatelja usluge čišćenja, očistili podmorje ispod Vile Dubrovnik.

Podsjećamo; vodeći partner projekta „Citizens and Space Shaping“ je Centar za građanske inicijative Słupsk (Poljska), koji kroz projektne aktivnosti želi potaknuti grad Słupsk na djelovanje u očuvanju urbanog prostornog reda i to kroz učenje i razvoj standarda za oblikovanje, projektiranje i održavanje javnog prostora u Słupsku, a temeljem prekograničnih iskustava i suradnje s Dubrovačkom razvojnom agencijom. Osim Centra za građanske inicijative Słupsk i DURA-e kao jedinog hrvatskog partnera, projektne aktivnosti provode i Grad Słupsk te Islandski centar za ljudska prava.

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ACTIVE CITIZENS FUND – Ekološka akcija čišćenja podmorja na Jakljanu

Dura_user

ACTIVE CITIZENS FUND – Održana treća akcija čišćenja podmorja ispred Lopuda

Dura_user

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X