Dura
Novosti

Održan četvrti Forum projekta InTourAct

Održan četvrti Forum projekta InTourAct
Održan četvrti Forum projekta InTourAct

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, 12.ožujka 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, organizirala je četvrti i završni lokalni forum sudionika i dionika EU projekta InTourAct. Forumu su, uz predstavnike DURAe, prisustvovali i gđa. Jasminka Keser iz Ministarstva poduzetništva i obrta te gđa. Marica Pulitika, stručna suradnica za turizam.

                                                                                                                   

Na četvrtom lokalnom forumu okupili su se predstavnici ruralnih domaćinstava Gornjih sela,Bosanke i Elafita,kojima su prezentirani rezultati svih održanih Foruma kao i nacrt Lokalnog akcijskog plana koji će se donijeti na temelju analize podataka dobivenih na Forumima. S obzirom da su dionici Foruma izrazili interes za osnivanje agroturističkog klastera, Razvojna Agencija Grada Dubrovnika u tu svrhu je pozvala gđu.Jasminku Keser, voditeljicu Sektora za malo i srednje poduzetništvo pri Ministarstvu poduzetništva i obrta, koja je okupljenima detaljno objasnila kako klasteri funkcioniraju te koji su koraci prema osnivanju jednog takvog. Gđa. Keser je također odgovorila na mnogobrojna pitanja vezana za Poduzetnički impuls 2014. godine te  najavila natječaje na koje će se dionici ovog Foruma moći prijavljivati tijekom 2014. godine.

S obzirom da su u provedbi projekta predviđena četiri lokalna Foruma, gđica Nataša Mirić, voditeljica projekta, zahvalila je svima koji su sudjelovali te najavila prezentaciju Lokalnog akcijskog plana početkom srpnja, kada bude donešen te potvrđen od strane glavnog voditelja projekta.

Datum:
13.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Održan partnerski sastanak projekta InTourAct

Dura

POSJET RURALNIM PODRUČJIMA GRADA DUBROVNIKA

Dura

Grad Dubrovnik u suradnji s DURA-om potpisao ugovor za provedbu projekta financiranog iz fonda Europske Unije- INTourAct

Dura

INTourAct – INTEGRIRANI AKCIJSKI PLAN ZA JAČANJE IZVRSNOSTI JUGOISTOČNE EUROPE

Dura

Terenska provjera projekta InTourAct

Dura

Završna konferencija projekta InTourAct

Dura

Izrada Akcijskog plana za ruralna područja

Dura

Partnerski sastanak ‘InTourAct’ u Sarajevu

Dura

Na Gromači prezentiran InTourAct projekt

Dura

Drugi lokalni forumu InTourAct projekta

Dura

Treći Forum projekta InTourAct

Dura

II. lokalni forum INTOURACT-a

Dura

Prvi lokalni forum sudionika i dionika EU projekta InTourAct

Dura

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA INTOURACT

Dura

Održan treći forum projekta InTourAct

Dura

Prvi lokalni sastanak sudionika i dionika EU projekta InTourAct

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X