Dura
Novosti

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva
E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

U sklopu II. faze projekta „e-Poslovanje“ – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem e-poslovanja, Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavilo je novu internet stranicu www.eposlovanje.eu i www.eposlovanje.com.hr.

Riječ je o e-aplikaciji, koja će znatno unaprijediti znanje i mogućnosti korištenja elektroničkog poslovanja u Hrvatskoj.

 

Predstavljajući novu internet stranicu, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je kako je zadovoljan što Ministarstvo može malim i srednjim poduzetnicima ponuditi pomoć u njihovom poslovanju, nudeći im rješenja novih tehnologija koja im otvaraju šire tržište, a sve u cilju unaprjeđenja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

 

Kao središnje mjesto za informiranje o elektroničkom poslovanju u Republici Hrvatskoj, nova internet stranica donosi konkretne savjete, iskustva i podršku vezanu uz elektroničko poslovanje, s ciljem da postane primarni oslonac poduzetničkim potpornim institucijama i tvrtkama zainteresiranim za e-poslovanje. Na samoj internet stranici bit će moguće preuzeti razna izdanja i publikacije kao dodane vrijednosti koje je projektni tim inicirao. Jedna od njih je „Priručnik za e-poslovanje – Centri izvrsnosti za poslovnu podršku“, koji donosi konkretne savjete svim zainteresiranim za uvođenje e-poslovanja u svakodnevni rad vlastitih tvrtki.

 

Internet stranica i novi priručnik izrađeni su u sklopu projekta e-Poslovanje („Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“) čiji je glavni cilj unaprijediti konkurentnost hrvatskog gospodarstva primjenom alata elektroničkog poslovanja.

 

Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost i Vlade RH u iznosu od 970.460 EUR, i traje 22 mjeseca, od siječnja 2013. do studenog 2014. godine. Projekt provodi tvrtka ECORYS Polska u konzorciju s ECORYS Nederland, Coris Educom i Eurecnom.

Datum:
26.02.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

BESPLATNA KNJIGA ZA HRVATSKE MALE PODUZETNIKE O E-POSLOVANJU

Dura

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

ELEKTRONIČNO POSLOVANJE (E-POSLOVANJE)

Dura

Održan prvi radni sastanak za projekt „E-poslovanje“u DURA-i

Dura

DVA DANA E-POSLOVANJA U DURI

Dura

PRAKTIČNI VODIĆ ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE!

Dura

Potpisan ugovor za provedbu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

PREDSTAVLJENI REZULTATI PROJETKA E POSLOVANJE

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

Komunikacijski stručnjaci E-poslovanja u DURA-i

Dura

Održane trodnevne edukacije o E-poslovanju

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Stručnjak za ICT opremu projekta ‘E-poslovanje’ u DURA-i

Dura

Komunikacijski trening “E-poslovanja”

Dura

Otvoren Natječaj za poduzetničke potporne institucije za sudjelovanje u projektu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja – faza II“

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

NOVE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA E POSLOVANJA

Dura

E-ALATI ZA PROCJENU VLASTITOG POSLOVANJA I POBOLJŠANJA KONKURENTNOSTI

Dura

Održan prvi sastanak projekta „E-poslovanje II“ „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u DURA-i

Dura

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE

Dura

Radni sastanak projekta E-poslovanje

Dura

Svečano predstavljanje EU projekta e-poslovanje

Dura

Nove mogučnosti za poduzetnike putem E-poslovanja

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X