Dura
Edukacije

E-POSLOVANJE

E-POSLOVANJE
E-POSLOVANJE

Ukoliko želite postati dijelom globalnog tržišta, internet više nećete koristiti isključivo za svoje predstavljanje, već i kao mjesto za elektroničko poslovanje. Da bismo shvatili taj suvremeni oblik organizacije poslovanja potrebno je dati odgovor na nekoliko ključnih pitanja:

  • Što je elektroničko poslovanje?
  • Zašto koristiti e-poslovanja?
  • Kako ostvariti e-poslovanje?
  • Gdje se može primijeniti?

Kako bi dobili odgovore na ova pitanja za Vas ovaj put organiziramo besplatnu dvodnevnu radionicu „E-POSLOVANJE” koji će se održati 23. i 24. ožujka 2019. (subota i nedjelja) u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati. Radionica traje dva dana po 6 sati.

E-poslovanje je sinonim za moderan, digitalan način poslovanja. To je poslovanje koje uključuje ne samo upotrebu hardware-a i software-a u svrhu poboljšanja poslovanja već i moderan, efikasan način razmišljanja.

Kome je trening namijenjen?

Trening iz e-poslovanja namijenjen je poduzetnicima i svima koji razmišljaju o dodatnim opcijama unaprjeđenja svojih ideja i poslovanja koristeći moderne tehnologije. Trening je odličan ne samo za početnike, već i za pojedince koji već posjeduju određena znanja iz nekih segmenata i žele ih proširiti na dodatna područja, te u konačnici imati uvid u cjelinu, bez “rupa” u znanju.

Što trening omogućava polaznicima?

Trening polaznicima pruža uvid u e-poslovanje iz mnogih bitnih aspekata, kao što su: idejni, marketinški, funkcionalni, poslovni, metodološki, operativni, tehnički, financijski, analitički, sigurnosni itd. Pri prijenosu znanja na polaznike ne koristi se tehnička i nerazumljiva terminologija, već ona koju svatko može razumijeti. Polaznici će po završetku treninga dobiti odgovore na mnoga pitanja, ali će i naučiti kako sami mogu operativno izvršavati zadatke kao npr. kako se pozicionirati na tržištu, kako analizirati tržište i konkurenciju, kako napraviti osnovnu internet stranicu bez posebnog tehničkog znanja i sl.

Osnove Internet poslovanja, Od ideje do realizacije, Operativna problematika u Internet poslovanju, Digitalni marketing i ciljano oglašavanje, Internet PR i guerilla metode, Istraživanje i analiza tržišta i konkurencije, Domene i Open source rješenja, Smještaj i obrada sadržaja na Internetu, Izrada web stranica i upravljanje sadržajem samo su neke od tema koje će se apsolvirati.

Način izvođenja seminara kombinacija je predavanja, individualnog i grupnog vježbanja , diskusija i iskustvenog učenja.

PREDAVAČ: Radionicu vodi Siniša Begović, MBA; kroz svoju dugogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, te je radio kao senior konzultant na nekoliko projekata Europske Unije u regiji.

Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora, a na regionalnoj razini voditelja Web i e-Commerce odjela, te direktora sektora e-trgovine velikih hrvatskih tvrtki. U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz različitih područja kojima je pomogao privatnim i poslovnim subjektima u optimizaciji rješenja i nastupu na tržištima. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZ u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA; poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK.

Autor je više desetaka stručnih članaka, 4 knjige i 2 priručnika o e-poslovanju financiranih od strane nekoliko EU projekata.

Prijaviti se možete putem on line prijavnice: PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti putem maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona: 020/640-271


Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Nove mogučnosti za poduzetnike putem E-poslovanja

Dura

PREDSTAVLJENI REZULTATI PROJETKA E POSLOVANJE

Dura

Potpisan ugovor za provedbu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“

Dura

Komunikacijski trening “E-poslovanja”

Dura

ELEKTRONIČNO POSLOVANJE (E-POSLOVANJE)

Dura

BESPLATNA KNJIGA ZA HRVATSKE MALE PODUZETNIKE O E-POSLOVANJU

Dura

Komunikacijski stručnjaci E-poslovanja u DURA-i

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Svečano predstavljanje EU projekta e-poslovanje

Dura

Stručnjak za ICT opremu projekta ‘E-poslovanje’ u DURA-i

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Održane trodnevne edukacije o E-poslovanju

Dura

Radni sastanak projekta E-poslovanje

Dura

ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

Održan prvi sastanak projekta „E-poslovanje II“ „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u DURA-i

Dura

NOVE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA E POSLOVANJA

Dura

PRAKTIČNI VODIĆ ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE!

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

E-ALATI ZA PROCJENU VLASTITOG POSLOVANJA I POBOLJŠANJA KONKURENTNOSTI

Dura

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

Dura

DVA DANA E-POSLOVANJA U DURI

Dura

Održan prvi radni sastanak za projekt „E-poslovanje“u DURA-i

Dura

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE

Dura

Otvoren Natječaj za poduzetničke potporne institucije za sudjelovanje u projektu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja – faza II“

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X