Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE
ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

dsc_9758
dsc_9761
dsc_9768
dsc_9771
dsc_9776
dsc_9777
dsc_9782
dsc_9789
dsc_9794
dsc_9798
dsc_9767
dsc_9779
dan_22
dsc_9770
dsc_9781
dsc_9790
dsc_9784
dan_23


Završili smo s još jednom radionicom u okviru programa Startup akademije. Ovaj put se radilo o dvodnevnoj radionici „E-POSLOVANJE” koja se održala jučer i danas u prostorijama DURA-e.

Na ovoj radionici polaznici su dobili uvid u e-poslovanje iz mnogih bitnih aspekata, kao što su: idejni, marketinški, funkcionalni, poslovni, metodološki, operativni, tehnički, financijski, analitički, sigurnosni itd. Pri prijenosu znanja na polaznike nije se koristila tehnička i nerazumljiva terminologija, već ona koju svatko može razumijeti. Polaznici su po završetku treninga dobiti odgovore na mnoga pitanja, te naučili kako sami mogu operativno izvršavati zadatke kao npr. kako kako se pozicionirati na tržištu, kako analizirati tržište i konkurenciju, kako napraviti osnovnu internet stranicu bez posebnog tehničkog znanja i sl.

Osnove Internet poslovanja, Od ideje do realizacije, Operativna problematika u Internet poslovanju, Digitalni marketing i ciljano oglašavanje, Internet PR i guerilla metode, Istraživanje i analiza tržišta i konkurencije, Domene i Open source rješenja, Smještaj i obrada sadržaja na Internetu, Izrada web stranica i upravljanje sadržajem samo su neke od tema koje su se apsolvirale.

Način izvođenja radionice kombinacija je predavanja, individualnog i grupnog vježbanja , diskusija i iskustvenog učenja.

Radionicu je vodio Siniša Begović, MBA; kroz svoju dugogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, te je radio kao senior konzultant na nekoliko projekata Europske Unije u regiji. Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora, a na regionalnoj razini voditelja Web i e-Commerce odjela, te direktora sektora e-trgovine velikih hrvatskih tvrtki. U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz različitih područja kojima je pomogao privatnim i poslovnim subjektima u optimizaciji rješenja i nastupu na tržištima. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZ u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA; poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK. Autor je više desetaka stručnih članaka, 4 knjige i 2 priručnika o e-poslovanju financiranih od strane nekoliko EU projekata.

Datum:
14.10.2018
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Održan prvi radni sastanak za projekt „E-poslovanje“u DURA-i

Dura

Održan prvi sastanak projekta „E-poslovanje II“ „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u DURA-i

Dura

Stručnjak za ICT opremu projekta ‘E-poslovanje’ u DURA-i

Dura

Nove mogučnosti za poduzetnike putem E-poslovanja

Dura

NOVE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA E POSLOVANJA

Dura

ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

BESPLATNA KNJIGA ZA HRVATSKE MALE PODUZETNIKE O E-POSLOVANJU

Dura

Komunikacijski trening “E-poslovanja”

Dura

Potpisan ugovor za provedbu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“

Dura

PREDSTAVLJENI REZULTATI PROJETKA E POSLOVANJE

Dura

ELEKTRONIČNO POSLOVANJE (E-POSLOVANJE)

Dura

Otvoren Natječaj za poduzetničke potporne institucije za sudjelovanje u projektu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja – faza II“

Dura

DVA DANA E-POSLOVANJA U DURI

Dura

PRAKTIČNI VODIĆ ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE!

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

E-ALATI ZA PROCJENU VLASTITOG POSLOVANJA I POBOLJŠANJA KONKURENTNOSTI

Dura

Svečano predstavljanje EU projekta e-poslovanje

Dura

Održane trodnevne edukacije o E-poslovanju

Dura

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

Dura

Radni sastanak projekta E-poslovanje

Dura

Komunikacijski stručnjaci E-poslovanja u DURA-i

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X