Dura
Novosti

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST
PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Radionice na temu “Kako postati konkurentniji na tržištu upotrebom elektroničkog poslovanja” održane su od 9. do 11. svibnja 2014. godine u DURA-i, na kojima su stručnjaci poduzetničkog inkubatora “Tvornica ideja” predstavili primjere dobre prakse korištenja aplikacija i modernih tehnologija malim i srednjim poduzetnicima.

Sudionicima su predstavljeni načini i nove mogućnosti poboljšanja konkurentnosti hrvatskih subjekata malog gospodarstva korištenjem E-poslovanja i E-trgovanja kao i primjeri dobre prakse rada stručnjaka poduzetničkog inkubatora „Tvornica ideja“.

Također uz sve to djelatnica DURA-e, koordinatorica projekta E poslovanja, Ena Soprano predstavila je trenutno aktualni natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ koji je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima.

 

Natječajem se sufinancira analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke informatičke opreme i softvera.

 

Cilj radionice kao i aktualnog natječaja je potaknuti uvođenje naprednih e-poslovnih modela i potaknuti razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća uz korištenje aktualnog natječaja za dobivanje bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o. je jedna od deset odabranih poduzetničkih potpornih institucija u cijeloj Hrvatskoj za pružanje poslovne podrške malim i srednjim poduzetnicima u sklopu projekta E-business, povodom kojeg smo ove radionice i organizirali kako bi informirali javnost o važnosti upotrebe elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog  trgovanja (e-commerce).

 

Projekt E-business financiran je sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost i Vlade RH i traje 22 mjeseca, od siječnja 2013. do studenog 2014. godine, kojemu je glavni partner Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

 

DOKAZANO – Upotrebom E-poslovanja vaši proizvodi postaju dostupniji i prodavaniji na tržištu!

 

Datum:
12.05.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

Održane trodnevne edukacije o E-poslovanju

Dura

NOVE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA E POSLOVANJA

Dura

E-ALATI ZA PROCJENU VLASTITOG POSLOVANJA I POBOLJŠANJA KONKURENTNOSTI

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

Komunikacijski trening “E-poslovanja”

Dura

DVA DANA E-POSLOVANJA U DURI

Dura

Potpisan ugovor za provedbu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“

Dura

Otvoren Natječaj za poduzetničke potporne institucije za sudjelovanje u projektu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja – faza II“

Dura

Održan prvi radni sastanak za projekt „E-poslovanje“u DURA-i

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

Svečano predstavljanje EU projekta e-poslovanje

Dura

Komunikacijski stručnjaci E-poslovanja u DURA-i

Dura

ELEKTRONIČNO POSLOVANJE (E-POSLOVANJE)

Dura

BESPLATNA KNJIGA ZA HRVATSKE MALE PODUZETNIKE O E-POSLOVANJU

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Održan prvi sastanak projekta „E-poslovanje II“ „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u DURA-i

Dura

PRAKTIČNI VODIĆ ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE!

Dura

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE

Dura

Stručnjak za ICT opremu projekta ‘E-poslovanje’ u DURA-i

Dura

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

Dura

Radni sastanak projekta E-poslovanje

Dura

PREDSTAVLJENI REZULTATI PROJETKA E POSLOVANJE

Dura

Nove mogučnosti za poduzetnike putem E-poslovanja

Dura

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X