Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE

ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE
ODRŽANA RADIONICA INVESTORS IN PEOPLE
Radionica na temu “Kako koristiti e-alate za procjenu vlastitog poslovanja i poboljšanja konkurentnosti” održana je 9. listopada 2014. godine u Razvojnoj agenciji Grada Dubrovnika DURA-i.

Predavači gđa. Monika Begović i gosp. Leszek Jakubowski predstavili su malim i srednjim poduzetnicima sljedeće teme:
– Kako učiniti svoje poslovanje konkurentnim i profitabilnim?
– Što je radna kultura?
– Zašto je metodologija Investors in People učinkovita i daje rezultate?
– Kako maksimalno iskoristiti potencijal svojih zaposlenika?
– Što su e-alati i zašto ih koristiti kod procjene svojega poslovanja?- Demonstracija e-alata: Investors in People Interactive

Poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika može se postići na nekoliko načina. Ono čemu se u Hrvatskoj, kao i u ostalim zemljama u tranziciji, ne posvećuje dovoljno pozornosti jest uspostavljanje i poštivanje odgovarajuće organizacijske kulture u svakoj firmi, koja bi iskoristila puni potencijal svakog zaposlenika i time doprinijela povećanju produktivnosti i profitabilnosti.
Postoji niz mogućnosti procjene stanja organizacijske kulture, no ono što se pokazalo učinkovitim kod samo procjene organizacijskih sposobnosti jesu e-alati.

Jedan od učinkovitih e-alata – Investors in People Interactive, pruža menadžerima prikaz najoptimalnijeg odnosa prema zaposlenicima, kako bi se povećala njihova učinkovitost, a samim time i profit i konkurentnost cijele firme. Takvo upravljanje vodi ka stvaranju pozitivne radne kulture.

Čemu služi digitalni alat Investors in People Interactive?
Besplatan interaktivni e-alat nudi brzi pregled situacije u kojoj se vaša firma nalazi. Razrađuje tematike počev od strateškog planiranja do kulture i komunikacije ili razvoja ljudi, te savjetuje što činiti bolje kako bi se iskoristili svi resursi i poboljšali poslovni rezultati.

Kako kreirati najproduktivniju organizacijsku kulturu koristeći digitalni alat Investors in People Interactive?
Osim što nudi niz savjeta i primjera kako strateški planirati i u to uključiti zaposlenike, kako izraditi misiju ili viziju, poslovni plan ili identificirati SMART ciljeve, IIP Interactive vodi do najoptimalnijeg upravljanja zaposlenicima, što doprinosi boljem i konkurentnijem poslovanju.

Kakva je poveznica menadžmenta i primjene odgovarajuće organizacijske kulture?

Vođe (menadžeri) uvelike utječu na organizacijsku kulturu. Oni moraju biti sposobni utvrditi poželjnu kulturnu osnovu u organizaciji, promoviranjem zajedničkih vrijednosti, ali i korištenjem najsuvremenijih elektroničkih alata koji pomažu podizanju konkurentnosti poslovanja njihovog poduzeća.

Kako poboljšati komunikaciju u firmi koristeći savjete Investors in People Interactive?

Aplikacija IIP Interactive potiče menadžere na redovito ažuriranje zaposlenika o tome kako tim radi u odnosu na poslovni plan, ali uz istovremeno poticanje djelatnika na iznošenje vlastitih ideja, kako bi se poboljšala komunikacija koja bi doprinijela napretku poduzeća.

Kako poboljšati konkurentnost vašeg poslovanja?– Uspješno osmislite strategiju razvoja djelatnika -Elektronički alat Investors in People Interactive potiče uključivanje zaposlenika u svaki poslovni proces, što zahtijeva ulaganje u razvoj novih vještina svakog djelatnika i dodatne edukacije. Takav menadžerski pristup vodi poboljšanju komunikacije, timskoj efikasnosti, što je odraz pozitivne organizacijske kulture, koja vodi poboljšanju konkurentosti.

Datum:
09.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

DVA DANA E-POSLOVANJA U DURI

Dura

Komunikacijski trening “E-poslovanja”

Dura

PRAKTIČNI VODIĆ ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE!

Dura

ODRŽANA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

Održan prvi radni sastanak za projekt „E-poslovanje“u DURA-i

Dura

E-poslovanjem do konkurentnijeg poduzetništva

Dura

ELEKTRONIČNO POSLOVANJE (E-POSLOVANJE)

Dura

Održane trodnevne edukacije o E-poslovanju

Dura

Održan prvi sastanak projekta „E-poslovanje II“ „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“ u DURA-i

Dura

Nove mogučnosti za poduzetnike putem E-poslovanja

Dura

Stručnjak za ICT opremu projekta ‘E-poslovanje’ u DURA-i

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

BESPLATNA KNJIGA ZA HRVATSKE MALE PODUZETNIKE O E-POSLOVANJU

Dura

Radni sastanak projekta E-poslovanje

Dura

E-POSLOVANJE

Dura

ODRŽANA DVODNEVNA RADIONICA E-POSLOVANJE

Dura

PREDSTAVLJENI REZULTATI PROJETKA E POSLOVANJE

Dura

Svečano predstavljanje EU projekta e-poslovanje

Dura

NOVE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA E POSLOVANJA

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

PODUZETNIČKO ULAGANJE U BUDUĆNOST

Dura

Potpisan ugovor za provedbu projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“

Dura

E-ALATI ZA PROCJENU VLASTITOG POSLOVANJA I POBOLJŠANJA KONKURENTNOSTI

Dura

Otvoren Natječaj za poduzetničke potporne institucije za sudjelovanje u projektu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja – faza II“

Dura

Komunikacijski stručnjaci E-poslovanja u DURA-i

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X