Dura
Novosti

ODRŽAN TREĆI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

ODRŽAN TREĆI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC
ODRŽAN TREĆI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Treći partnerski sastanak projekta EPIC for Youth financiranog sredstvima Erasmus+ programa, održao se u glavnom gradu Malte, Valetti, 6. studenog 2019. Sastanku su, uz Dubrovačku razvojnu agenciju, prisustvovali i partneri iz ostalih projektnih zemalja: Ujedinjenog Kraljevstva, Republike Irske, Malte, Poljske i Danske.

Na sastanku su prezentirane odrađene, ali i nadolazeće aktivnosti po projektnim radnim paketima i materijali proizvedeni u sklopu projekta. Partneri su raspravljali o izgledu i sadržaju Modula koji će služiti kao edukativni materijal na nadolazećem trening eventu koji će se održati u Dubrovniku 2020. godine. Zaključeni su regionalni dokumenti o pop kulturi u projektnim zemljama koji obiluju primjerima iz područja glazbe, filmova, serija, videoigara, mode, ali i turističke djelatnosti. Osim toga, razgovaralo se o nadolazećim eventovima, projektnim financijama i diseminacijskoj strategiji.

Postignut je dogovor oko finalnih rokova za pilot testiranje edukacijskih modula, njihovo ažuriranje i finalnu verziju, ali i za nadolazeći trening event koji će se održati krajem svibnja u Dubrovniku zajedno sa sljedećim partnerskim sastankom.

Datum:
11.11.2019
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Dura

POZIV NA BESPLATNE RADIONICE O PODUZETNIŠTVU U POP KULTURI

Dura

EPIC INTERVJU – Dominik Matijaš i Dario Marlais

Dura2021

DURA-INA SURADNJA S DEŠA-OM NA PROJEKTU EPIC FOR YOUTH

Dura

EPIC for Youth – poticaj poduzetništvu u pop kulturi

Dura

EPIC – (ENTREPRENEURIAL OPPORTUNITIES WITHIN POPULAR CULTURE) Opportunities for Youth

Dura

DURA U POSJETU CENTRU ZA MLADE DUBROVNIK – USUSRET PODUZETNIČKOM TRENING PROJEKTA EPIC

Dura

EPIC FOR YOUTH – ODRŽAN PETODNEVNI ONLINE TRENING PODUZETNIŠTVA U POP KULTURI

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X