Dura
Novosti

DURA-INA SURADNJA S DEŠA-OM NA PROJEKTU EPIC FOR YOUTH

DURA-INA SURADNJA S DEŠA-OM NA PROJEKTU EPIC FOR YOUTH
DURA-INA SURADNJA S DEŠA-OM NA PROJEKTU EPIC FOR YOUTH

DURA se sastala s članovima udruge DEŠA Dubrovnik na temu nadolazećeg trening eventa na projektu EPIC For Youth, financiranog sredstvima iz programa Erasmus+.

Projekt EPIC za cilj ima stvoriti kvalitetne mogućnosti učenja o poduzetništvu za mlade, posebno one iz skupina u nepovoljnom položaju, koje zanima karijera u popularnoj kulturi. Projekt okuplja partnere i stručnjake iz Velike Britanije, Danske, Irske, Malte, Poljske i Hrvatske – odnosno Dubrovnika, gdje projekt provodi Dubrovačka razvojna agencija DURA. Ovi partneri pružaju spoj različitih stručnosti i uvida u obrazovanje i rješenja problema s kakvima se suočavaju predavači i mentori na polju poduzetništva. Projekt je namijenjen mladima koji svoje hobije i interese u pop kulturi žele pretvoriti u uspješan posao, kao i stručnjacima koji se bave radom s mladima pružajući im savjetovanje i usmjeravanje u svom profesionalnom radu.

U tom pogledu DURA je ostvarila suradnju s Udrugom DEŠA Dubrovnik koja ima značajno dugogodišnje iskustvo u pružanju podrške socijalno osjetljivim skupinama uključujući ih u društveni život lokalne zajednice kroz informiranje, osvještavanje, cjeloživotno učenje i obrazovanje, savjetovanje i volonterstvo. DEŠA-ina članica Romana Tomić biti će jedna od mentora na nadolazećem EPIC treningu gdje će na temelju svog iskustva moći usmjeriti mlade ljude u kreativnom poduzetničkom promišljanju.

Prednost za mentore na ovom treningu svakako je jačanje stručnih znanja i rezultata profesionalnog rada. Osim toga, mentori će moći implementirati novu dimenziju podučavanja i usmjeravanja mladih u poduzetništvu, a to je uzimajući u obzir neizbježne mainstream tokove popularne kulture u svom radu s mladima.

Datum:
02.10.2020
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Dura

ODRŽAN TREĆI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Dura

EPIC – (ENTREPRENEURIAL OPPORTUNITIES WITHIN POPULAR CULTURE) Opportunities for Youth

Dura

DURA U POSJETU CENTRU ZA MLADE DUBROVNIK – USUSRET PODUZETNIČKOM TRENING PROJEKTA EPIC

Dura

EPIC INTERVJU – Dominik Matijaš i Dario Marlais

Dura2021

EPIC for Youth – poticaj poduzetništvu u pop kulturi

Dura

POZIV NA BESPLATNE RADIONICE O PODUZETNIŠTVU U POP KULTURI

Dura

EPIC FOR YOUTH – ODRŽAN PETODNEVNI ONLINE TRENING PODUZETNIŠTVA U POP KULTURI

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X