Dura
Novosti

POZIV NA BESPLATNE RADIONICE O PODUZETNIŠTVU U POP KULTURI

POZIV NA BESPLATNE RADIONICE O PODUZETNIŠTVU U POP KULTURI
POZIV NA BESPLATNE RADIONICE O PODUZETNIŠTVU U POP KULTURI

Ljubitelj ste popularne glazbe, filmova ili stripova? Strastveni ste kolekcionar ili gamer? Često snimate i objavljujete videozapise na svom YouTube kanalu ili pak želite postati Instagram influencer/ica? Popularna kultura nalazi se svugdje oko nas: u odjeći koju nosimo, glazbi koju slušamo, u našim hobijima ili načinima na koje komuniciramo. Znate li da osim izvora zabave i omiljenog hobija, pop kultura nudi i brojne mogućnosti za poduzetništvo?
 

Dubrovačka razvojna agencija DURA poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina koji su poznavatelji i ljubitelji trendova iz popularne kulture, imaju interes za poduzetništvo te znanje iz engleskog jezika, da se prijave za sudjelovanje na besplatnom petodnevnom treningu o poduzetništvu u pop kulturi. Trening će se održati u DURA-i na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik, od 2. do 6. studenog 2020. u poslijepodnevnim satima.
 

Cilj ove petodnevne radionice je uz podršku DURA-inih mentora i suradnika, pružiti mladima znanje o pokretanju poduzeća od početne faze osmišljavanja sjajne i održive poslovne ideje do razrade poslovnog plana, a sve to na temu iz popularne kulture (filmova, stripova, videoigara, društvenih mreža i sl.)

Radionice su dio projekta „EPIC For Youth“, financiranog sredstvima iz programa Erasmus+, kojeg provodi DURA uz ostale projektne partnere iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske, Poljske, Danske i Malte. Radionice su zamišljene na način da se provode na lokalnim područjima svakog partnera, uz online razmjenu ideja i znanja sa sudionicima iz drugih projektnih zemalja.

Prijave se zaprimaju putem PRIJAVNOG OBRASCA, a najkasnije do srijede 21. listopada u 12:00.

Više informacija možete dobiti putem e-mail: [email protected] ili telefona: 020/640-562

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Datum:
07.10.2020
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ODRŽAN TREĆI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Dura

EPIC INTERVJU – Dominik Matijaš i Dario Marlais

Dura2021

EPIC – (ENTREPRENEURIAL OPPORTUNITIES WITHIN POPULAR CULTURE) Opportunities for Youth

Dura

DURA-INA SURADNJA S DEŠA-OM NA PROJEKTU EPIC FOR YOUTH

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

Dura

EPIC FOR YOUTH – ODRŽAN PETODNEVNI ONLINE TRENING PODUZETNIŠTVA U POP KULTURI

Dura

EPIC for Youth – poticaj poduzetništvu u pop kulturi

Dura

DURA U POSJETU CENTRU ZA MLADE DUBROVNIK – USUSRET PODUZETNIČKOM TRENING PROJEKTA EPIC

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X