Dura
Novosti

PETI PARTNERSKI SASTANAK ADRIACOLD

PETI PARTNERSKI SASTANAK ADRIACOLD
PETI PARTNERSKI SASTANAK ADRIACOLD
Peti sastanak partnera projekta „ADRIACOLD – Difuzija rashladnih i osvježavajućih tehnologija korištenjem solarne energije u jadranskim regijam”, održan je 26. i 27. studenog 2014. godine u AREA znanstvenom parku grada Trsta. Na sastancima su sudjelovali predstavnici Grada Dubrovnika i Razvojne agnecije Grada Dubrovnika DURA-e.

Prvog dana tehnička radna skupina predstavila je aktivnosti vezane za realziriana pilot postrojenja te su dogovoreni daljnji koraci prikupljanja i analize mjerenih podataka koji će doprinijeti ocjeni rezultata projekta. Pilot postrojenje za solarno hlađenje na zgradi Vodovoda Dubrovnik ističe se s najviše prikupljenih podataka mjerenja koji se mogu pronaći i na internetu – ADRIACOLD DUBROVNIK. Nakon sastanka organizirano je i razgledavanje pilot postrojenju na krovu kantine AREA znanstavenog parka.

Drugog dana održao se sastanak Upravljačkog odbora projekta ADRIACOLD na kojemu se raspravljalo o dosadašnjim rezultatima projekta i predviđenim aktivnostima za sljedeće razdoblje od šest mjeseci.

Datum:
28.11.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Partnerski sastanak ADRIACOLD

Dura

ADRIACOLD – DIFUZIJA RASHLADNIH I OSVJEŽAVAJUĆIH TEHNOLOGIJA KORIŠTENJEM SOLARNE ENERGIJE U JADRANSKIM REGIJAMA

Dura

Otvoreno prvo solarno postrojenje za hlađenje

Dura

ODRŽANA FINALNA KONFERENCIJA PROJEKTA ADRIACOLD

Dura

Finalna konferencija projekta ADRIACOLD

Dura

Predstavnici DURA-e sudjelovali na drugom partnerskom sastanku u sklopu projekta ADRIACOLD

Dura

Izmjena tehničke dokumentacije – ADRIACOLD

Dura

Poziv za dostavu ponuda – ADRIACOLD

Dura

Grad Dubrovnik u suradnji s DURA-om potpisao ugovor za provedbu projekta financiranog iz fonda Europske Unije – ADRIACOLD

Dura

Posjet Dubrovnika u sklopu projekta ADRIACOLD

Dura

Započela montaža prvog solarnog hlađenja

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X