Dura
Novosti

ANKETA PROJEKTA HERIT-DATA

ANKETA PROJEKTA HERIT-DATA
ANKETA PROJEKTA HERIT-DATA

Dubrovačka Razvojna Agencija DURA kao jedan od partnera na projektu HERIT-DATA (Interreg Med) provodi anketu o interesu dionika za razvoj ICT platforme koja bi donositeljima politika trebala pomoći u procesu donošenja odluka vezanih za upravljanje turizmom.
Glavni cilj ovog dijela projekta je generirati dostupne otvorene podatke (open data) za turističke dionike u destinaciji i iskoristiti te podatke za definiranje budućih poslovnih strategija.

Jedan od zadataka projekta je razviti, testirati i ponuditi nove instrumente planiranja kako bi se poboljšalo odgovorno upravljanje turizmom, poboljšala kvaliteta života građana, kvalitetniji doživljaj posjetiteljima, ali i očuvanje mediteranske baštine.
Više o projektu HERIT-DATA možete saznati na poveznici: https://herit-data.interreg-med.eu

Anketa koju provodimo trebala bi dati odgovore na pitanja koje karakteristike bi ICT platforma koja će se razviti trebala imati, a povratni rezultati koje dobijemo od Vas će nam uvelike pomoći da navedeni alat bude što bolje prilagođen zahtjevima dionika projekta.

Zamolili bi da odvojite 15 minuta vašeg vremena za ispunjavanje ankete koja se nalazi na poveznici: https://questionarios.unl.pt/index.php?sid=72395&lang=en

Anketa ima 21 pitanje i bit će otvorena sve dok ne prikupimo potreban broj odgovora.

Datum:
30.01.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X