Dura
Novosti

SEDMI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA

SEDMI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA
SEDMI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA

Sedmi partnerski sastanak projekta HERIT-DATA održan je od 16og do 18og studenog 2020 godine. Zbog globalne situacije niz sastanaka po svim radnim paketima održan je online. Sastancima je u ime Dubrovačke razvojne agencije nazočio Stjepan Ćavar.

 

Na sastanku su predstavljeni dosadašnji rezultati i napredak pojedinih partnera. Poseban naglasak je stavljen na izvještaje gradova pilota i njihov napredak u implementaciji opreme za prikupljanje podataka i povezivanje s platformom Snap4City.

Projekt unatoč pandemiji nastavlja dalje u zadanim rokovima, ali uz manje prilagodbe sukladno smjernicama i ograničenjima koje su trenutno na snazi u svakoj od zemalja partnera.

 

Da podsjetimo cilj projekta HERIT DATA je smanjiti utjecaj ljudskih aktivnosti (turizma) na kulturno naslijeđe, a tom okviru projekt planira razviti održivo i odgovorno upravljanje turizmom usmjereno prema kulturnom naslijeđu uz korištenje tehnologije i inovativnosti u alatima za upravljanja (Big and Open Data), kao i druge politike i socijalne mjere.

 

 

Projekt je podržan programom Interreg MED, financiran sredstvima ERDF (European Regional Development Fund) te je ukupna vrijednost projekta  4.195.515,20 EUR, dok je vrijednost projekta za DURA-u: 341,501.40 EUR

 

 

Aktivnosti projekta možete pratiti putem društvenih mreža

 

HERIT-DATA Twitter account: @heritdata

HERIT-DATA website: https://herit-data.interreg-med.eu/

DURA Twitter account: @DURA_Dubrovnik

DURA Facebook account:  https://www.facebook.com/dura.dubrovnik/

Datum:
19.11.2020
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT DATA

Dura

ŠESTI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA ODRŽAN ONLINE

Dura

Snimljen novi video za potrebe projekta HERIT-DATA

Dura_user

PETI PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA

Dura

ONLINE MID TERM KONFERENCIJA

Dura_user

U DURAi ODRŽAN PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA HERIT-DATA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X