Dura
Novosti

DURA i Grad Dubrovnik predstavili EU projekte na Stradunu

U okviru obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna, Dubrovačka razvojna agencija DURA  i Grad Dubrovnik organizirali su na Stradunu predstavljanje nacionalnih i europskih projekata.

Cilj organiziranog događaja je bio pružanje informacija široj javnosti o tijeku pripreme i provedbe nacionalnih i europskih projekata te predstavljanje dosadašnjih rezultata i uspješnih projekata financiranih sredstvima EU fondova.

Sukladno navedenome, predstavljeni su brojni projekti DURA-e i Grada Dubrovnika, ustanova, trgovačkih i komunalnih društava u (su)vlasništvu Grada poput „Chestnut-a “, „Slides-a“, „Epic-a“,  „Herit data“ , „Seadrion“, „Smile“City Changer Cargo BikeRekontrukcija i proširenje Lapadske obale , DiMaNDE-Citijens, i ostalih. Također, predstavljene su i uspješne poduzetničke priče kroz primjere tvrtki koje su uz pomoć EU fondova unaprijedile vlastito poslovanje.

Naime, Dan Europe se obilježava 9. svibnja te je Grad Dubrovnik u suradnji s razvojnim agencijama DURA-om i DUNEA-om organizirao Dane otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji uz raznovrsna informativna, edukativna, zabavna događanja kako bi se predstavili EU projekti i njihov značaj za razvoj lokalne zajednice.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X