Dura
Novosti

PREDSTAVLJANJE AKCIJSKOG PLANA U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

PREDSTAVLJANJE AKCIJSKOG PLANA U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ
PREDSTAVLJANJE AKCIJSKOG PLANA U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

U sklopu gradskog projekta SOLEZ – “Smart Solutions supporting Low Emission Zones and other low-carbon mobility policies in EU cities” kojeg provodi DURA, 6. ožujka 2019. održana je prezentacija akcijskih planova za efikasnu upotrebu zona niske emisije (LEZ) i ostalih restriktivnih mjera u projektnim područjima od strane doc.dr.sc. Marka Šoštarića sa Fakulteta za prometne znanosti u Zagrebu.

 

Projekt SOLEZ- “Smart Solutions supporting Low Emission Zones and other low-carbon mobility policies in EU cities” je u provedbi od 01.06.2016. te se završetak očekuje 31.07.2019. a glavni cilj programa je poboljšati kapacitete za planiranje mobilnosti u funkcionalnim urbanim područjima kako bi se smanjila emisija CO2.

Sastanku su prisustvovali predstavnik Fakulteta prometnih znanosti doc. dr.sc. Marko Šoštarić sa kolegom G. Orsatom Lale koji su  prezentirali akcijski plan vezano za promet u Dubrovniku te predstavili dogoročne i kratkoročne opcije za rješavanje problema prometa u Gradu Dubrovniku.

Na sastanku su također sudjelovali djelatnici UO za promet Grada Dubrovnika i to pročelnik G. Đuro Šutalo, zamjenik pročelnika G. Ivo Cvjetković, G. Marko Smokvina, kolege iz Libertasa G. Franko Mekišić i  G. Antonio Mitrović, Sanitat G. Frano Karač, Dunea G. Luko Srhoj, kolege i partneri iz Žiline, Slovačka G. Slebodnik Lubos i G. Radoslav Vozarik koji su ujedno na uzvratnom studijskom posjetu Dubrovniku i DURA-e: G. Mato Mojaš, Gđica. Maris Arbanasin i Gđa. Tea Gjivić Puzović.

Datum:
07.03.2019
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA SOLEZ

Dura

STUDIJSKO PUTOVANJE U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

Dura

PREZENTACIJA VIDEO MATERIJALA I PILOT AKTIVNOSTI PROJEKTA SOLEZ

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „SOLEZ“ U TORINU

Dura

DURA, GRAD DUBROVNIK, SANITAT I LIBERTAS U BRNU – ZAVRŠNA KONFERECIJA PROJEKTA SOLEZ

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA SOLEZ

Dura

DURA NA SASTANKU S DIONICIMA ZA PROJEKT SOLEZ

Dura

PREZENTACIJA APLIKACIJE ZA PRAĆENJE I PRIKUPLJANJE PODATAKA O LIBERTASOVIM AUTOBUSIMA

Dura

EDUKATIVNO DRUŽENJE I PROMOCIJA ODRŽIVE MOBILNOSTI U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „SOLEZ“ U GRAZU

Dura

DAN BEZ AUTOMOBILA 2018. – DURA I UDRUGA SIGURNOST U PROMETU

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SOLEZ

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X