Dura
Novosti

DURA, GRAD DUBROVNIK, SANITAT I LIBERTAS U BRNU – ZAVRŠNA KONFERECIJA PROJEKTA SOLEZ

DURA, GRAD DUBROVNIK, SANITAT I LIBERTAS U BRNU – ZAVRŠNA KONFERECIJA PROJEKTA SOLEZ
DURA, GRAD DUBROVNIK, SANITAT I LIBERTAS U BRNU – ZAVRŠNA KONFERECIJA PROJEKTA SOLEZ
Završna konferencija, projekta SOLEZ „Pametna rješenja koja podržavaju zone niske emisije CO2 i ostale smjernice mobilnost uz nisku emisiju CO2″, održava se u Češkom gradu Brno na kojoj sudjeluju; djelatnica DURA-e: gđa. Tea Gjivić Puzović, djelatnik Grada Dubrovnika: g. Marko Smokvina, djelatnik tvrtke Libertas: g. Franko Mekišić i djelatnica tvrtke Sanitat: gđa. Katija Miljanić.

Konferencija pod nazivom „SOLEZ- Smart solutions for urban and regional mobility in Europe”, se održava od 05.06.2019 do 07.06.2019. Sve prisutne na konferenciji je prvotno pozdravio organizator završne konferencije g. Jiri Horsky, direktor KORDIS – tvrtke koordinatora južno Moravskog javnog prijevoza, koji je ujedno i jedan od partnera na projektu. Također na konferenciji sudjeluje i predstavnik zajedničkog tajništva Interreg CENTRAL EUROPE g. Winfred Ritt, koji je održao prezentaciju s temom Fokus na transport i mobilnost u sklopu programa Interreg CENTRAL EUROPE.

Projekt je financiran iz Programa suradnje Središnja Europa 2014.-2020. (Interreg Central Europe Cooperation Programme 2014.-2020), provodi se od 01.06.2016. i traje do 31.07.2019. godine, a ukupna vrijednost projekta je 14.503.005,00 kuna, dok darovnica za Grad Dubrovnik iznosi nešto manje od 1.000.000,00 kuna. Partner na projektu je Grad Dubrovnik, a DURA ga operativno provodi u suradnji s Upravnim odjelom za promet.

Budući je projekt SOLEZ na samom kraju svoje provedbe, na navedenoj konferenciji i paralelnim sastancima sumiraju se sve provedene aktivnosti kao i dobiveni prijedlozi svih partnera za nove projektne prijedloge.

Datum:
06.06.2019
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „SOLEZ“ U TORINU

Dura

PREZENTACIJA APLIKACIJE ZA PRAĆENJE I PRIKUPLJANJE PODATAKA O LIBERTASOVIM AUTOBUSIMA

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA „SOLEZ“ U GRAZU

Dura

EDUKATIVNO DRUŽENJE I PROMOCIJA ODRŽIVE MOBILNOSTI U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SOLEZ

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA SOLEZ

Dura

DURA NA SASTANKU S DIONICIMA ZA PROJEKT SOLEZ

Dura

DAN BEZ AUTOMOBILA 2018. – DURA I UDRUGA SIGURNOST U PROMETU

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA SOLEZ

Dura

PREDSTAVLJANJE AKCIJSKOG PLANA U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

Dura

STUDIJSKO PUTOVANJE U SKLOPU PROJEKTA SOLEZ

Dura

PREZENTACIJA VIDEO MATERIJALA I PILOT AKTIVNOSTI PROJEKTA SOLEZ

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X