Dura
Novosti

DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE

DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE
DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE

it133
it129
it123
it122
it119
it108
it80
it82
it68
it47
it37
it4


Peti tjedan talijanske kuhinje u svijetu održao se od 23. do 29. studenoga u Zagrebu, gdje su organizirana brojna zanimljiva javna događanja. Finalna večer održana je u hotelu Le Premier dana 26. studenog na kojem je sudjelovala djelatnica DURA-e Mia Hrnić gdje je prezentirala projekt SlowFood-CE. Posljednje izlaganje te večeri bilo je posvećeno projektu u okviru europskog programma Central Europe, koji potiče suradnju između regija središnje Europe: SLOW FOOD – Središnja Europa: kultura, baština, indentitet i hrana.

Cilj je projekta unaprijediti sposobnosti javnih i privatnih lokalnih aktera u očuvanju i vrednovanju vlastite nematerijalne kulturne baštine hrane u kontekstu koji objedinjava gospodarsku, ekološku i društvenu održivost.

Nositelj projekta je Slow Food, a jedan od partnera je Dubrovačka razvojna agencija DURA, organizacija čiji je cilj podržati loklane male i srednje poduzetnike i promicati ukupan gospodarski, društveni i kulturni razvoj grada Dubrovnika.

Datum:
30.11.2020
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PROJEKT SLOW FOOD SREDIŠNJA EUROPA PREDSTAVLJEN NA KORČULI

Dura

3. PARTNERSKI SASTANAK SLOWFOOD-a NA TERRA MADRE SALONE DEL GUSTO 2018

Dura

SLOW FOOD – TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

FORMIRANJE RADNIH SKUPINA U PROJEKTU „SLOW FOOD-CE“

Dura

POZIV NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA “SlowFood-CE”

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD

Dura

SLOW FOOD – SREDNJA EUROPA: USUSRET MUTIMEDIJALNOJ IZLOŽBI “HRANITELJI GRADA”

Dura

SLOWFOODCULTURE – PARNERSKI SASTANAK

Dura

PREDSTAVLJANJE REZULTATA PROJEKTA SLOW FOOD- CE U SKLOPU 7. GOOD FOOD FESTIVALA

Dura

POZIV NA TRENING VALORIZIRANJA GASTRO-KULTURNE BAŠTINE

Dura

PROJEKT “SLOWFOOD”

Dura

MREŽA GASTRONOMSKIH PUTEVA U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

SLOW FOOD – Središnja Europa: kultura, baština, identitet i hrana

Dura

VELIKI INTERES GRAĐANA I INSTITUCIJA ZA PROJEKT “SLOW FOOD CE”

Dura

AUTOHTONO GASTRONOMSKO NASLJEĐE OSNAŽENO ZAHVALJUJUĆI PROJEKTU EU-A POD VODSTVOM SLOW FOOD-A

Dura

IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA INTERREG CENTRAL EUROPE

Dura

ODRŽAN TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

NOVA GASTRONOMIJA PROJEKTA SLOWFOOD CE U KRAKOWU

Dura

PROJEKT SLOW FOOD-CE U LIPNJU 2018. PROSLAVIO JE SVOJU PRVU GODINU

Dura

VALORIZIRANJE KULTURNE BAŠTINE U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD SREDNJA EUROPA

Dura

AKTIVNOSTI SLOW FOOD-CE SU U PUNOM ZAMAHU U PET GRADOVA SREDNJE EUROPE!

Dura

Projekt Slow Food-Central Europe privodi se kraju, a promocija gastronomske baštine koju je potaknuo u punom je jeku

Dura

IZLOŽBA “TKO BI TREBAO HRANITI GRAD?”

Dura

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRISTUPANJU GRUPI LOKALNIH DIONIKA (STAKEHOLDERA) NA PROJEKTU SLOW FOOD CENTRAL EUROPE: CULTURE, HERITAGE, IDENTITY AND FOOD

Dura

DURA I KINOOKUS U EU PROJEKTU REVITALIZACIJE DUBROVAČKOG NASLJEĐA HRANE

Dura

OPĆINA STON, DPDS I UGOSTITELJI U PROJEKTU SLOW FOODA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X