Dura
Novosti

IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA INTERREG CENTRAL EUROPE

IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA INTERREG CENTRAL EUROPE
IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA INTERREG CENTRAL EUROPE
U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU kao Nacionalnog tijela te Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske kao Kontrolnog tijela, 24. listopada 2017. godine održana je prva implementacijska radionica za hrvatske projektne partnere u okviru programa transnacionalne suradnje Interreg Središnja Europa 2014-2020 te u sklopu 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga.

U teorijskom dijelu radionice predstavljene su Smjernice o prihvatljivosti troškova za hrvatske projektne partnere, dok je u radnom dijelu prikazan cjelokupan postupak izrade izvještaja uz koji su prikazani česti problemi s kojima se kontrolori i projektni partneri susreću prilikom kontrole i odobrenja izvještaja.

Radionica u Splitu je okupila više od 30 projektnih partnera Programa Središnja Europa s dalmatinskog područja, na kojoj su sudjelovali djelatnici DURA-e Oliver Milošević, Ena Soprano i Mia Hrnić.

U sklopu 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga odabrano je 56 projektnih partnera iz Hrvatske uz financiranje u vrijednosti od 9.294.827,38 eura. Program Središnja Europa u razdoblju 2014-2020 ulaže 231 milijun eura u sufinanciranje projekata transnacionalne suradnje, a u teritorijalnom smislu obuhvaća devet srednjoeuropskih država članica EU.

Datum:
25.10.2017

Vezani članci

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD

Dura

MREŽA GASTRONOMSKIH PUTEVA U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

AKTIVNOSTI SLOW FOOD-CE SU U PUNOM ZAMAHU U PET GRADOVA SREDNJE EUROPE!

Dura

AUTOHTONO GASTRONOMSKO NASLJEĐE OSNAŽENO ZAHVALJUJUĆI PROJEKTU EU-A POD VODSTVOM SLOW FOOD-A

Dura

ODRŽAN TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

Projekt Slow Food-Central Europe privodi se kraju, a promocija gastronomske baštine koju je potaknuo u punom je jeku

Dura

DURA I KINOOKUS U EU PROJEKTU REVITALIZACIJE DUBROVAČKOG NASLJEĐA HRANE

Dura

3. PARTNERSKI SASTANAK SLOWFOOD-a NA TERRA MADRE SALONE DEL GUSTO 2018

Dura

POZIV NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA “SlowFood-CE”

Dura

VALORIZIRANJE KULTURNE BAŠTINE U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

IZLOŽBA “TKO BI TREBAO HRANITI GRAD?”

Dura

OPĆINA STON, DPDS I UGOSTITELJI U PROJEKTU SLOW FOODA

Dura

PREDSTAVLJANJE REZULTATA PROJEKTA SLOW FOOD- CE U SKLOPU 7. GOOD FOOD FESTIVALA

Dura

PROJEKT SLOW FOOD SREDIŠNJA EUROPA PREDSTAVLJEN NA KORČULI

Dura

SLOW FOOD – Središnja Europa: kultura, baština, identitet i hrana

Dura

FORMIRANJE RADNIH SKUPINA U PROJEKTU „SLOW FOOD-CE“

Dura

VELIKI INTERES GRAĐANA I INSTITUCIJA ZA PROJEKT “SLOW FOOD CE”

Dura

NOVA GASTRONOMIJA PROJEKTA SLOWFOOD CE U KRAKOWU

Dura

PROJEKT SLOW FOOD-CE U LIPNJU 2018. PROSLAVIO JE SVOJU PRVU GODINU

Dura

SLOW FOOD – TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

SLOW FOOD – SREDNJA EUROPA: USUSRET MUTIMEDIJALNOJ IZLOŽBI “HRANITELJI GRADA”

Dura

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRISTUPANJU GRUPI LOKALNIH DIONIKA (STAKEHOLDERA) NA PROJEKTU SLOW FOOD CENTRAL EUROPE: CULTURE, HERITAGE, IDENTITY AND FOOD

Dura

SLOWFOODCULTURE – PARNERSKI SASTANAK

Dura

PROJEKT “SLOWFOOD”

Dura

DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE

Dura

POZIV NA TRENING VALORIZIRANJA GASTRO-KULTURNE BAŠTINE

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD SREDNJA EUROPA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X